Jestem poczatkujacy i chetnie pozyskam etykiety z Polski i świata...
etykiety
Collapse
X
-
A czemu ma służyć ta ankieta?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
A czemu ma służyć ta ankieta?Last edited by becik; 2004-09-03, 17:19.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
przyznam się szczerze, że kiedy ja zaczynałem owszem dostałem na wstępie od forumowiczów etykiety, ale miałem już całkiem niemałą kolekcję odlepek. kolega kalibeer, albo jest leniwy, ma mało kasy, jest małoletni, albo wszystko naraz. pomoc w drodze
Comment
-
-
Niby mógłbym dać, ale Kalibeer nie wypełnił swojej ankiety. Nie wiem, czy mogę liczyć na to, że jeśli mu dam, to już nie przyjdzie, aby pozyskać.Last edited by Wujcio_Shaggy; 2004-09-03, 17:29.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
A czemu ma służyć ta ankieta?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Cooper, zdemaskowałem Cię!!!
Ale żeby przyszłym Szerlokom było trudniej zgadnąć, zagłosuję na tę drugą opcję...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment