TomX!!! Ja go znam! Spoko gościu, kilka dni temu osobiście dokonałem z nim wymiany. Widzę, że rozgożała tu dyskusja o jego wieku - chętnie się właczę. Sądząc z tego, co tu napisaliście, można wywnioskować, że na gg TomX wpisał sobie jakiś zaniżony wiek, bo nie wiem, czy wiek około 30 lat można nazwać kompromitującym (arcy), czy też zaoferować 30-latkowi klocki LEGO (maleństwo). Nie znam dokładnie jego wieku, bo nie gadaliśmy zbyt wiele o sobie, ale na pewno takim małolatem jakim go malujecie to on nie jest. Jak zobaczyłem jak w tym temacie na niego nadają, to musiałem go jakoś poprzeć, bo dzięki niemu moja kolekcja wafli wzbogaciła się o 30 wzorów, i to tylko w zamian za 5 wafli z mojej strony! Polecam jako kolekcjonera, bardzo uczciwy, choć troszeczkę roztargniony. Pozdro TomX, jeszcze raz dzięki za ten "kredyt"
A może TomX i Farogon to jedna i ta sama osoba?
a może po prostu się mylę
a może nie, któż to wie?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
O kurcze, nieźle tu o mnie gadacie! I widzę, że muszę to troszeczkę sprostować. Po pierwsze sugestia becika: NIe, nie jestem Faronem. Troszeczkę mnie zdiwiłe ta sugestia, aż dostałem ataku śmiechu Co do wieku, to Farogon miał rację - pomyliłem się, i zamiast w roku urodzenia wpisać 1980 wpisałem 1990. Wynika to prawdopodobnie ztąd, że klawisze 8 i 9 leżą obok siebie, a ja pisaę bardzo szybko, robię czasem byki, ale nie mam zwyczaju sprawdzania tego, co już napisałem (często tego żałuję...na przykład teraz). Musze przyznać, że z tą etykietą popełniłem niezłą gafę, no ale błądzić jest rzeczą ludzką. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśniło.
P.S Farogon, ja mam 24 lata, a nie 30!!!
Comment