Mam serię kapsli z napisami wewnętrznymi z amerykańskiego piwa Bohemian. Jest to pełna seria (11 szt.). Piwo to jest sprzedawane także w Kanadzie. Chętnie wymienię tą serię na inną piwną serię zewnętrzną (wewnętrznych nie zbieram). Proszę o propozycje ze skanami.
seria amerykańskich kapsli Bohemian
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Tak jak w temacie, kupię serie, kompletne. Wszystkie prócz Samochodów z 2012 roku.
Czekam na oferty-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-06-10, 21:09 -
-
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
W zeszłym roku Budvar zaprosił do siebie ekipę z browaru Nachmelená Opice, bu uwarzyć ejla:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...pice-opici-ejl
a Clock zaprosił Budvara do wspólnego uwarzenia klasyki czeskiej...-
Channel: Czechy
-
-
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...-
Channel: Identyfikacja
2020-03-04, 21:44 -
- Loading...
- Koniec listy.