Prospekty, broszurki browarów zagranicznych i krajowych

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Stolp
    Porucznik Browarny Tester
    🍼🍼
    • 2002.06
    • 493

Prospekty, broszurki browarów zagranicznych i krajowych

Wymienię lub sprzedam zestaw ponad 50 różnych: broszurek, miniporspektów, ulotek konkursowych zagranicznych i krajowych w tym m.in.: Lech, Hevelius, Tychy; katalogi wysyłkowe: EB i inne.
    Załączam zdjęcie.
    Wymienie na stare etykiety Danii, Pomorza lub pamiątki związane ze Słupskiem, np. pocztówki z lat 1945-60 i inne.
    Attached Files
    Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
    Szukam
    e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
    https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa

Related Topics

Collapse

• darekd
    Saison w Polsce
    darekd
    Ostatnio piłem od Trzech Kumpli Otwarcie Sezonu, a że ten styl lubię, to zacząłem się zastanawiać jak to wygląda z warzeniem/dostępnością tych piw u nas. Wydaje mi się, że wyszły z mody

Jak to wygląda z dostępnością tych piw u nas (krajowych i zagranicznych)?...
    2020-07-15, 22:59
  • Cooper
    Cooper - 26 kapsli zagranicznych ID
    Cooper
    Spuchłem.
    Większość rozkminiłem sam bez problemu. Te które zostały ale miały w miare orginalne napisy prawie wszystkie zidentyfikowałem oszukiwarką. Pozostały te przypadki cięższe. Z nich co prawda kilka podejrzewam skąd pochodzą np lew to być może Sri Lanka, OB chyba Chiny bo...
    2020-04-20, 16:03
  • bastion
    Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
    bastion
    Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
    Centrum...
    2025-02-02, 20:53
  • darekd
    Eichbaum, Cronus German Pilsner
    darekd
    Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
    Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...
    2025-01-04, 01:50
  • darekd
    Hiszpania, Barcelona, Carrer de Provença 365, Espiga Craft Beer Shop
    darekd
    Espiga, to znany kataloński browar kraftowy działający od 2011 r. Jego piwa są dostępne w różnych miejscach w Barcelonie, ale ich głównym miejscem jest sklep położony ok. 500 metrów od kościoła Sagrada Família.

Przyjemna obsługa, dużo lodówek, dodatkowo bodaj 4 nalewaki...
    2025-01-02, 01:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...