Kapslochy sprzedam

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6056

Albo masz niewielkie klopoty finansowe albo trochę przeceniłeś finansowo te zamknięcia na KEGi. Myślę że za sztukę nie dostaniesz więcej niż 2 może 3 zeta czyli za całość dyszkę , góra kilkanaście. Wiem bo sam próbowałem za podobną kwotę puścić w allegro komplet okolo 8 sztuk wszystkich znanych mi zamknięc na KEGi z W-wy i nie poszedł
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• hubert
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2001.06
      • 93

trudno

Cóż, zaryzykować mozna, najwyżej ich nie sprzedam. Jeśli tak się stanie to być może jak wyjdę z doła finansowego podaruję je komuś albo się wymienię na jakieś gadżety. A jak sprzedam, to dobrze

Comment

• Farogon
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.10
        • 13

Eee...może ktoś zechce oświecić początkującego piwosza co to są te kapslochy??? Pytanie może głupie, ale nawet jak pooglądałem zdjęcia w dziale kolekcjonerskim to niewiele sie dowiedziałem.

Comment

• Audi
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.03
          • 1682

Farogon napisał(a)
          nawet jak pooglądałem zdjęcia w dziale kolekcjonerskim to niewiele sie dowiedziałem.
          Jakoś kiepsko przeglądałeś dział że nie znalazłeś KLIK

Comment

• Farogon
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2004.10
            • 13

Audi napisał(a)
            Jakoś kiepsko przeglądałeś dział że nie znalazłeś KLIK
            Trafiłem tam, ale nic mi to nie mówi. Mogę prosić o odrobinę precyzyjniejszą odpowiedź???

Comment

• kangurpl
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.03
              • 2660

KIlka postów wyżej masz napisane, ale niech będzie: kapslochy to są zamknięcia (plomby) na KEG'i.
              Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
              "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

Przetwarzanie...
              X