Pytanie o wycenę!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • aro
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2002.06
    • 50

Pytanie o wycenę!!

Witam wszystkich mam takie pytanko.Otóż mam jakiś tam zbiorek kapsli (ok 4000 - 4500 dawno nie liczyłem),w tym ok 1000 z Polski (oczywiście każdy inny) i jakiś tyśiąc, półtora na wymianę i potrzebuje gotówki.Ile mógłby być wart ten zbiór i gdzie go najlepiej sprzedać??Dzięki z góry za podpowiedzi.
  • zgrredek
    Porucznik Browarny Tester
    • 2002.10
    • 315

Jak w każdej kolekcji może się trafić sporo ciekawych rzeczy, ale dużo więcej bardzo pospolitych. Kupiłem kiedyś dwie kolekcje: kapsli polskich - płaciłem po 30 gr/szt., zagranicznych po 20 gr/szt.
    www.collections.pl
    Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych

Comment

• skala
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.06
      • 32

Wiec w taki wypadku, cena 20,30 gr za sztuke, duzo bardziej oplaca sie sprzedawac malym partiami na aukcjach. To zajmuje sporo czasu ale efekt znacznie lepszy. Jezeli masz mozliwosc wystawienia tego na eBay to polecam.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
        Alkoneser
        Cześć,
        moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
        Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
        2023-06-20, 13:01
      • Grygajestem
        Wymiana kapsli
        Grygajestem
        Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
        2022-07-13, 13:59
      • Dermid
        Identyfikacja kapsli (3)
        Dermid
        Witam forumowiczów,
        wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
        2020-03-04, 21:44
      • Serek82
        Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2020
        Serek82
        Zapraszam do udziału w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli 2020.
        Ankieta jest w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020 r.

Formularze będę wysyłał do osób, które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info na PW lub na adres ...
        2020-09-22, 07:52
      • georgeko
        Sprzedam swoją kolekcję, łącznie ok. 5000 kapsli
        georgeko
        Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!

Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...
        2020-06-16, 10:41
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...