Wymienię skrzynkę metalową z Gdańska z napisem Danziger aktion bierbraurei oraz logo dworu Artusa i napis ARTUS PILS na skrzynkę ze Słupska (STERNBRAUEREI).
Skrzynka metalowa ARTUS PILS.
Collapse
X
-
-
Mogę Cie jedynie pocieszyć Huanghua iż skrzynki Artusa nie są bialymi krukami i latwo można je trafić. Ich ceny wahają w okolicach kilkudziesięciu zlotych i raczej nie przekraczają setki. Jeśli nadal jesteś nią zainteresowany to chyba wiem kto posiadą taką (albo podobnego typu) skrzynkę Artusa i podejrzewam że chętnie ją sprzeda.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua(...)
Niestety, znalezisko nie weszło w moje ręce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaCzyżbyś zaczął zbierać skrzynki gdańskie?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Tyle, że antybiotyk na wirusa nie pomoże - on tłucze tylko bakteriebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironTyle, że antybiotyk na wirusa nie pomoże - on tłucze tylko bakterie
A tak przy okazji. Ile lat może mieć ta skrzynka? Gdzie znajdę więcej informacji?
W search engine browar.biz'u oprócz tego wątku nic nie znalazłemW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
W takim razie źle patrzyłeś: http://www.browar.biz/galeria.php?id=3553
Oprócz tej skrzynki w galerii zamieściłem około dziesięciu innych skrzynek z Gdańska, Sopotu i Gdyni.
Ps. Nie wiem czy wiesz ale oprócz ręczników barmańskich jest to moja druga pasja kolekcjonerska.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaW takim razie źle patrzyłeś...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPs. Nie wiem czy wiesz ale oprócz ręczników barmańskich jest to moja druga pasja kolekcjonerska.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaO ręcznikach wiedziałem. O skrzynkach właśnie się dowiedziałem
Comment
-
-
kelejną pasją niechaj będzie dokładne opisywanie zdjęć w galerii- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTkelejną pasją niechaj będzie dokładne opisywanie zdjęć w galeriiW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment