Kufel Tyskie Sprzedam

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • gregor
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2002.03
    • 3

Kufel Tyskie Sprzedam

Jeśli ktoś chce kupić taki kufelek niech pisze na maila: grzegoshl@poczta.onet.pl.
    Możliwe wystawienie na Allegro.
    Pozdrawiam

[Admin: powyższy obrazek usunąłem, już wkleiłeś go wcześniej tutaj:

- proszę nie zamieszczaj wielokrotnie tego samego zdjęcia, serwer nie jest z gumy]
    20
    TAK
    90,00%
    18
    NIE
    0,00%
    0
    NIE WIEM
    10,00%
    2
    ABSOLUTNIE
    0,00%
    0

The poll is expired.

• e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19261

jak dla mnie brakuje w ankiecie opcji: "wedle uznania". przecież to wszystko zależy co, za ile i czy jest to uczciwe. poza tym wysyłka zawsze może nie dojść, rozbić się, albo być w niej kawał cegły zamiast kufla.

Comment

• kangurpl
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.03
      • 2660

Dla rzeczy o małej wartości opłaca się zaryzykować, po za tym kupować należy od osób sprawdzonych. Po pewnym czasie ma się już jakieś rozeznanie i własną sprawdzoną pulę sprzedawców. Rzeczy bardziej wartościowe lepiej odbierać osobiście lub poprzez zaufaną osobę.
      Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
      "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• marian1920
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.10
        • 1333

no zgadzam się w 100%...wszystko zależy od ludzi, z którymi siędokonuje transakcji..mnie osobićie pare razy zdatrzyło się że odebrałem szkło w kawałkach ale kontrahenci mi to zrekompensowali

Comment

• gregor
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2002.03
          • 3

W związku z dużym zainteresowaniem postanowiłem wystawić ten kufelek na aukcji, oto adres

Zapraszam do licytacji.
          Pozdrawiam

Comment

• gregor
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2002.03
            • 3

Wystawiłem na aukcje także podobny kufel Tyskiego, tylko szklany, ale z tej samej kolekcji.

Zapraszam do licytacji

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23929

czy przedmioty bez ceny minimalnej nie powinny mieć ceny niższej niż 7,50 na starcie?
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• pieczarek
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2001.06
                • 5011

Akurat tutaj bym się Gregora nie czepiał. Uważa, że 7,50 to dla niego minimum i od tylu wystawia towar. Jeśli te 7,50 będzie ceną za wysoką, to nikt nie kupi. Ale przynajmniej już na starcie wiadomo o co sprzedającemu chodzi. Idąc natomiast Twoim tropem rozumowania każda cena różna od zera może być podstawą zarzutów, że jednak za wysoko. Prawdziwą plagą allegro jest zaczynanie licytacji od 1 zł wstawianie wysokiej ceny minimalnej. Za takie gówniarskie zachowanie, to bym nogi wyrywał.
                Dziwi mnie jednak zaproszenie Gregora do licytowania na jego własnych aukcjach. Ale to pewnie nieznajomość stosunków panujących na tym forum. I znak czasów, że Browar się rozrasta i nie wszyscy musimy się znać.

Comment

Przetwarzanie...
                X