Serii niemieckiej nie znam jest szansa na jakąś wymianę ?
Mam duże braki w etykietach niemieckich i austryjackich z motywem kolejowym z prostej przyczyny nie zbierania etykiet z tych państw jako takich, rzadko przeglądam na giełdach pudła z etykietami z tych państw.
Szansa jest zawsze.. Tyle że ja zbieram z etykiet wyłącznie standardy, więc gdybyś miał taki, którego nie mam byłbym zainteresowany. Ewentualnie szklankę tyską, taką jakiej w zbiorach jeszcze nie posiadam.
Ja posiadam 4 etykiety z browaru Gasthaus & Gosebrauerei, Bayerischer Bahnhof Leipzig.
Motyw kolejowy na etykietach jest taki iż na samej górze jest parowóz z piwem. No ale jest to dworcowy browar
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Sprawdziłem i mam wszystkie dodatkowo w tej serii jest jeszcze odmina zółtej "swetloje" z zielonymi dodatkami a u Ciebie sa niebieskie (albo na odwrot - skan nie jest doskonaly) :-)
Comment