Anglia Irlandia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bartus24
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.08
    • 38

Anglia Irlandia

Witam

Kupie plakaty, stare fotki, lustra szyldy, itd browarow irlandzkicj i angielskich. Prosze o kontakt na PW

pozdrawiam
    Bartek

P.S. w gre wchodzi rowniez wymiana , posiadam ogromny zbior gadzetow z wysp.
    Guinness ...
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

W takim razie ja jestem zainteresowany
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

Related Topics

Collapse

• darkowaw
      sprzedam zbiór etykiet polskich
      darkowaw
      Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
      Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
      - etykiety powklejane w 4 segregatorach
      ...
      2022-09-25, 17:09
    • adi_999
      Zbiór polskich etykiet adi-ego
      adi_999
      Mój zbiór etykiet polskich z podziałem na browary restauracyjne , rzemieślnicze i kontraktowe . W ciągu najbliższych 2 tygodni dołoże reszte ktora zalega w szufladzie . Jeśli ktoś ma ochotę wesprzeć kolekcję chetnie przyjmę wszystko czego niemam wzamian za inne ety , podstawki i kapsle...
      2019-05-26, 16:36
    • Ahumba
      Irlandia, Dublin, James Str. 53, Open Gate Brewery
      Ahumba
      Kupując bilety do muzeum Guinnesa zakupiłem też za 9 euro dodatkową opcję Open Gate. Z drugiej strony obiektu niż wejście do muzeum od strony St. James str. o godz. 14:00 otwierają jedną z bram i za okazaniem biletu można wejść do środka. Jest to coś w rodzaju mini browaru restauracyjnego,...
      2019-12-02, 11:09
    • darekd
      Irlandia, Galway, Raven Terrace, Salt House
      darekd
      Pod przyjemnym Galway od 2009 roku warzy piwo kraftowy browar Galway Bay Brewery. Warzą dobre piwa (ich stouty i red ejla polecam). Ich flagowym pubem jest The Salt House.

facebook.com/thesalthouse

Oprócz piw z tego browaru na kranach (ok. 20) dostępne są inne krafty...
      2019-09-28, 22:34
    • darekd
      Irlandia, Limerick, 24&25 Nicholas Street, Treaty City
      darekd
      Wydaje mi się, że to jest to nie tak nowy browar, ale na nowym adresie od tego roku.

Znajduje się w pobliżu średniowiecznego zamku w Limerick. W tzw. "The Medieval Quarter". Jednak średniowiecza oprócz zamku tam mało. Browar znajduje się w bezstylowej piętrowej powiedzmy...
      2019-09-23, 23:03
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...