Etykiety Tyskie Jubilejuszowe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sladek
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.04
    • 2

Etykiety Tyskie Jubilejuszowe

Prosze ma ktoś Jubilejuszowe etykiety browaru Tychy do wimiany?
    Szukam cały kompłet-rownieź krawatki i kontretykiety.

Petr Skála
    Pivovarska 160
    cz-563 01 Lanškroun
    Czechy

Related Topics

Collapse

• dadek
    Merklín, Za školou 383, Pivovar Petr Petružálek
    dadek
    Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
    2023-05-16, 01:44
  • marian1920
    Tyskie etykiety imienne
    marian1920
    Hej, dzisiaj zauważyłem w sklepie Tyskie z etykieta i immiennymi. Ma ktoś wiedzę jakie imiona są na etykietach, ile ich w ogóle będzie. Pozdrawiam
    2021-02-06, 11:33
  • etman
    Twoje etykiety
    etman
    A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
    2025-03-13, 19:59
  • pegie23
    Nowe etykiety Lecha
    pegie23
    Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
    2024-07-05, 22:34
  • Latarnik
    Etykiety z piw puszkowych
    Latarnik
    Czy ktoś zbiera etykiety z piw puszkowych?
    Zauważyłem ostatnio, ze wiele miejscowych piw ma etykiety, które dość łatwo się odklejają.
    Można je obejrzeć tu:

https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

A ze nie jestem z nimi związany...
    2023-05-22, 00:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...