Jak pewnie wiecie, a Ci co nie wiedzą to się dowiedzą, mam dwa zasadnicze zainteresowania. Historię pożarnictwa i piwo. Chciałem więc płączyć je w jednym, ale szukam, szukam od dłuższego czasu i nie mogę no nic takiego trafić. Znalażłem kiedyś, przez przypadek, stronę www jakiegośś niemickiego browaru, na którego wyrobach jest motyw strażacki, ale nie zapisałem adresu i nie mogę ponownie jej znaleźć. Jakby ktoś mógł mi pomóc i wskazać browary, które stosują motywy strażackie na swoich etykietach, podstawkach, kuflach i gadżetach byłbym wdzięczny A może u kogoś takie cacuszka leżą i się kurzą to się nimi chętnie zaopiekuję
Motyw strażacki :)
Collapse
X
-
Motyw strażacki masz na piwie Strażak z Głubczyc.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Adam słyszałem o tym piwie ale etykiety nie mogę znaleźć, a wafla z tego co wiem to nie maLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
ale widzieć etykietę chyba widzialeś?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
oooooooooo nie widziałem
Chyba im musze jakiś bardziej strażacki motyw zaprojektować i przesłaćLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Kalifat ja sobie odpuszczam etykietę ze Strażaka. Poza nazwą i marnym zdjęciem hełmu to motyw jest mało strażacki niestetyLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Znalazłem motyw strażacki ! Dzisiaj w "Realu" we Frankfurcie nad Odrą widziałem specjalną edycję piwa Flensburger Dunkel z obrazkami starych samochodów strażackich zamiast etykiety. Na jednym był jakiś stary Magirus Deutz, na drugim Mercedes Benz - oba z końca lat 50-tych. Niestety za butelkę 0,5 l trzeba zapłacić 4 euro
Comment
-
-
a nie dało się tych etykiet zeskrobać?
A tak poważnie jakby kto trafił na te etykiety to jestem zainteresowanyLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergiea nie dało się tych etykiet zeskrobać?
A tak poważnie jakby kto trafił na te etykiety to jestem zainteresowany
Comment
-
Comment