Honduras Cerveceria Hondurena S.A.
Motyw marynistyczny
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Rozumiem, że poprzez ciężar niniejszego wątku niedługo dołączy do grona PremiumUżytkowników kilka nowych osób- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
kalifat napisał(a)
Pewnie takich chętnych byłoby więcej, ale z tego co dało się zrozumieć to raczej grzeber nie dysponuje takowymi.
Ja kiedyś widziałem 3 podstaweczki z tej serii, ale nie myślałem, że ich jest aż tyle.
Skany serii Stelli Artois zaczerpnąłem z belgijskich aukcji interentowych. Cały komplet poszedł za 3,50 Euro więc myśle, że jest to dosć popularna seria.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Mam do oddania kilka podstawek z motywami marynistycznymi (także takimi nieco naciąganymi).
Z czterch podstawek jakie wkleił na obrazku maremali mam obie górne i prawą dolną.
Mam także nieco inną latarnię Jevera i dwie takie same podstawki z latarnią Lubzer Pils.
Ładna, z pięknym żaglowcem jest dwustronna podstawka Stortebekera. Z jednej strony Pilsener, z drugiej Schwarzbier. Na obu stronach taki sam żaglowiec w różnych (jasnych i ciemnych) warunkach pogodowych. Mam dwie takie podstawki.
Anheuser Busch - wersja na rynek niemiecki. Podstawka z okazji wejścia na ekrany 10.05.2001r. filmu "Men of honor". Widoczna jest łódź podwodna i nurek (nie płetwonurek).
Oprócz tego 3 wafle Flensburger. Motyw marynistyczny, to niewielki stylizowany żaglowiec z logo tego browaru.
Jeśli ktoś zainteresowany, to proszę zgłaszać zapotrzebowanie. Oddam bez bólu, u mnie tylko się walają w kartonie z podstawkami.Comment
-
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku