...firmowe,metalowe z róznych polskich papierosów na polskie piwne otwieracze,metalowe.Ewentualnych zainteresowanych proszę o kontakt na PW.
wymiienię zapalniczki...
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć,
mam na zbyciu sporo birofiliów. Są to:
- podstawki polskie oraz zagraniczne
- stare polskie etykiety (od lat 60. aż do końca XX wieku)
- kraftowe etykiety (w dużej mierze odklejane z butelek i puszek)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wymienić...-
2023-03-05, 22:16 -
-
Cześć, sprzedam kufle, szklanki i pokale do piwa. Zainteresowanych proszę o kontakt.5 Photos
-
-
-
Kiedy zaczęła się agresja Rosji na Ukrainę, przeczytałem gdzieś że browar Pinta razem z browarem ReBrew, uwarzyli piwo - Hazy Discovery Kyiv.
Szkoda że to wszystko urodziło się w takich okolicznościach. Oczywiście przypomniałem sobie wizytę w tamtejszym browarku którą wspominam...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
- Loading...
- Koniec listy.