dębowe-wafel drewniany

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

dębowe-wafel drewniany

witam, poszukuję takiej podstawki dębowe mocne...
    do zaoferowania mam szklankę becks z ostatniej promocji, szklankętyskie karczma piwna 2004 i parę ciekawych etykiet
    Attached Files

• TomX
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 1035

Też tego szukam...

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
      heckler
      Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
      Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
      ...
      2023-03-22, 16:08
    • bastion
      Słowacja, Detva, Partizanska 82, Podpoliansky Pivovar Dobronay.
      bastion
      Miasteczko Detva leżące na środku Słowacji, nie zrobiło na mnie jakiegoś większego wrażenia. Ot takie sobie, którego zabudowa ciągnie się wzdłuż głównej drogi kilka kilometrów. Brak mi tam jakiegoś centralnego punktu jak rynek. Owszem kilka placów jest, ale jakoś nie są zbytnio eksponowane....
      2022-02-11, 21:53
    • pebejot
      Gielniów, Piłsudskiego 97, Browar Rzemieślniczy Mnich Gielniowski (Ostoja Huzara)
      pebejot
      Jeden z najbardziej tajemniczych Polskich browarów, który można zaliczyć do kategorii restauracyjnych działa od 2020 roku.
      Browar jest zlokalizowany na zupełnym odludziu we wsi Gielniów przy drodze krajowej nr 12.
      Znajduje się tutaj stacja benzynowa o nazwie "Huzar", parking...
      2021-12-07, 16:40
    • Petitpierre
      Bojanowo, Bojan Porter Karaibski
      Petitpierre
      Piwo Jubileuszowe, 24blg, 8,5vol, 16 miesięcy leżakowania, potem prażone wiórki kokosowe i chipsy dębowe moczone w rumie i w bourbon'ie. Oba nie podane, obstawiam trunki niskiej półki. Na razie w Lidl'u za 6zł.

Bounty albo Malibu w oddali majaczy melasowy rum, bourbon'a ani portera...
      2021-09-23, 14:23
    • chmielakikrasnystaw
      2018.08.17-19 Chmielaki Krasnostawskie
      chmielakikrasnystaw
      KONSUMENCKI KONKURS PIW
      48. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2018”
      Piwa zgłoszone do Konkursu

Piwa dolnej fermentacji:
      Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
      1. Birell Lager...
      2018-08-09, 12:21
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...