Etykiety.pl zbiór

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Stolp
    Porucznik Browarny Tester
    🍼🍼
    • 2002.06
    • 493

Etykiety.pl zbiór

Zbiór ponad 2000 etykiet polskich z lat 70-tych, 80-tych i początku 90-tych (PN-73 -:- PN-89). Do wymiany w całości lub browarami za polskie, metalowe otwieracze lub piny oraz podstawki z Pomorza. Może być też za gotówkę :-)
    tel. 0 509 858 162
    email: pivolech@wp.pl (odpowiadam 1, 2 x w tygodniu - niestety brak stałego dostępu)
    Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
    Szukam
    e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
    https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa

Related Topics

Collapse

• darkowaw
    sprzedam zbiór etykiet polskich
    darkowaw
    Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
    Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
    - etykiety powklejane w 4 segregatorach
    ...
    2022-09-25, 16:09
  • adi_999
    Zbiór polskich etykiet adi-ego
    adi_999
    Mój zbiór etykiet polskich z podziałem na browary restauracyjne , rzemieślnicze i kontraktowe . W ciągu najbliższych 2 tygodni dołoże reszte ktora zalega w szufladzie . Jeśli ktoś ma ochotę wesprzeć kolekcję chetnie przyjmę wszystko czego niemam wzamian za inne ety , podstawki i kapsle...
    2019-05-26, 15:36
  • ART
    Stankowice, Stankowice 62, Dom Piwny
    ART
    Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.

Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić

Nas gugielmapki...
    2024-10-28, 22:31
  • Magdzialena
    Podkładki pod piwo-duży zbiór!
    Magdzialena
    Gratka dla kolekcjonerów!!!

Mam do sprzedania duży zbiór (około 330 sztuk) podkładek pod piwo, głownie z Wielkiej Brytanii, ale są również stare Polskie perełki z już nie produkowanych browarów (np. Dojlidy).
    Ciężko jest wycenić taką kolekcję, więc czekam na Wasze...
    2016-08-03, 13:47
  • heckler
    Podstawki z czeskich minibrowarów-sprzedam
    heckler
    Całkiem spory, bo liczący 422 sztuki + duble około 30 sztuk . W skład wchodzą podstawki tylko i wyłącznie z czeskich mikrusów. Zbiór chętnie odsprzedam za rozsądną cenę
    Więcej info najchętniej udzielę telefonicznie. Proszę pisać, zainteresowanym podeślę nr. telefonu.
    2021-12-08, 15:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...