Płyta CD "Carrantuohill for Murphy's"

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iommi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.07
    • 1522

Płyta CD "Carrantuohill for Murphy's"

Chętnie wymienię tę płytę na na otwieracze, szkiełko czy jakieś piwko domowe. Rzecz wydana specjalnie na użytek "marki Murphy's". Na niej sześć utworów charakterystycznych dla Carrantuohilla, czyli w klimatach celtyckich. Uwaga! Limited Edition!
  • Twilight_Alehouse
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.06
    • 6310

Odp: Płyta CD "Carrantuohill for Murphy's"

iommi napisał(a)
    Chętnie wymienię tę płytę na na otwieracze, szkiełko czy jakieś piwko domowe. Rzecz wydana specjalnie na użytek "marki Murphy's". Na niej sześć utworów charakterystycznych dla Carrantuohilla, czyli w klimatach celtyckich. Uwaga! Limited Edition!
    Sześć? Na mojej jest dziewiętnaście...

Comment

• iommi
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.07
      • 1522

Mój błąd . Na mojej też jest 19 utworów...

Comment

Related Topics

Collapse

• Pancernik
        Giedlarowa 278, Browar Zakarczmie
        Pancernik
        Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić .
        Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
        Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...
        2024-10-16, 09:13
      • Prusak
        Estonia, Tallinn, Telliskivi 60 M, Vat Brewery and Taproom
        Prusak
        Browar i... hm, wyszynk lub kanciapa przy browarze w dawnym kompleksie przemysłowym powoli przeradzającym się w imprezownię opodal dworca kolejowego w Tallinnie. Akurat to pomieszczenie znajduje się na uboczu w stosunku do kiełkujących tu knajp i klubów.
        Sześć lub siedem stolików, więc...
        2024-05-09, 14:19
      • bastion
        Mołdawia, Kiszyniów, Muncesti 77, Labrewtory.
        bastion
        Mieszkający od 11 lat w Kiszyniowie amerykanin - Bill Mahaffey, z resztą wieloletni piwowar domowy, zapragnął uruchomić browar rzemieślniczy i jak postanowił, tak zrobił.
        Akurat fala mody na crafty na chmielach amerykańskich przelewa się przez świat, więc można było dać się i...
        2019-04-11, 20:23
      • heckler
        Czechy, Hladov, Hladov 76, Pivovar Hladov
        heckler
        Cały ten opis zacznę od tego, że browar jest źle pozycjonowany i to na dwóch mapach jakie widziałem. Obie uparcie pozycjonują browar w budynku stolarni, a tymczasem znajduje się on w zabudowaniach których nie ma na mapach Googla i od stolarni oddalone są o niecałe 200 metrów. Nie wiem, czemu...
        2018-12-01, 12:31
      • Serokomlak
        Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
        Serokomlak
        Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
        2025-01-19, 20:34
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...