Likwiduje kolekcje zagranicznych wafli - sprzedaż

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • szarpik
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.02
    • 676

Likwiduje kolekcje zagranicznych wafli - sprzedaż

Sprzedam ponad 250 wafli z bardzo wielu krajów (każdy inny) Zainteresowanych wysayłam na allegro , Sprzedaje całość kolekcji. Myśle że cena około 18gr lub 24gr(przy kup teraz ) jest bardzo rozsądna

ps. sprzedaje bo stwierdziłem ze skoncentruje sie na zbiorze polskich podstawek

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41519265
    WWW.EKSTRAKLASA.NET

Related Topics

Collapse

• georgeko
    Sprzedam swoją kolekcję, łącznie ok. 5000 kapsli
    georgeko
    Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!

Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...
    2020-06-16, 11:41
  • FB1916
    Sprzedam kolekcję podkładek/wafli: 569 szt.
    FB1916
    Witam,

do sprzedania mam moją kolekcję podkładek pod piwo, zbieraną przez ostatnie 20 lat.

Posiadam podkładki z lat '90, '00 i współczesne, głownie z krajów takich jak Polska, Czechy, Węgry, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Słowacja, Wlk. Brytania, ale też...
    2018-10-06, 20:34
  • dadek
    Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
    dadek
    Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
    2022-07-02, 02:16
  • hubert
    Likwidacja resztek kolekcji puszek, wafli i beczek 5l
    hubert
    Przez lata zalegały mi w piwnicy różne piwne kolekcje m.in wafli, puszek i pięcio litrowych beczek od piwa Tyskie. Obecnie jestem zmuszony sprzedać część z tej kolekcji dlatego też poszczeglne przedmioty wystawiłem w jednym z serwisów za symboliczne kwoty. Nie jest to jednak problemem, bo...
    2020-09-16, 15:29
  • Cooper
    Cooper - 26 kapsli zagranicznych ID
    Cooper
    Spuchłem.
    Większość rozkminiłem sam bez problemu. Te które zostały ale miały w miare orginalne napisy prawie wszystkie zidentyfikowałem oszukiwarką. Pozostały te przypadki cięższe. Z nich co prawda kilka podejrzewam skąd pochodzą np lew to być może Sri Lanka, OB chyba Chiny bo...
    2020-04-20, 17:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...