posiadam oryginalna butelke

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dębowy
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.02
    • 2

posiadam oryginalna butelke

posiadam oryginalna butelke Browaru Haberbusch i Schiele wymienie na otwieracze czekam na propozycje

Related Topics

Collapse

• grzeber
    Wola, Haberbuscha i Schiele, Browar Warszawski
    grzeber
    Inwestorem jest ukraińska grupa gastronomiczna Kumpel, reprezentowana przez pana Marka Zarkhina. Poza browarem we Lwowie posiada ona sieć pizzerii na całek Ukrainie (jedna będzie sąsiadować z browarem w Warszawie) oraz posiada (lub posiadała) kila restauracji w Warszawie.

Pierwotnie...
    2021-06-13, 22:08
  • bogjus
    Browar Kopernik we Fromborku - Frauenburgu
    bogjus
    Poszukuję informacji o przedwojennym browarze we Frauenburgu - Fromborku. Wiem, że Browar nazywał się Copernicus Brauerei i należał do Augusta Steffena. Browar produkował piwo ciemne Frauenburger Mumme. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
    W kolekcji posiadam butelkę z tego browaru,...
    2021-08-20, 14:58
  • Cooper
    Reklama Bock'a Haberbusch i Schiele
    Cooper
    Nurtuje mnie reklama jak na skanie poniżej.
    Mam ją (tzn dokładnie to ksero) już gdzieś z kilkanaście lat.
    Zastanawiają mnie kwestie co dokładnie przedstawia ? Szyld ? Reklamę prasową ? Może jeszcze coś innego ?
    Patrząc na to niewyraźne ksero wydaje mi się że mógł...
    2016-11-01, 23:50
  • darekd
    Przełom, Koziołek
    darekd
    Koźlak z Białowieży:

https://browarprzelom.pl/

Alk. 6,1%

Niestety nie podali zaw. ekstr.

Aromat - słodowy, po otwarciu karmel z czekoladą, po przelaniu do szkła ciastka kakaowe przechodzące w razowy chleb/pumpernikiel
    Piana - średnia, takaż...
    2024-11-19, 23:50
  • Cooper
    Królewskie, Haberbusch & Schiele Co. Sphinx Stout
    Cooper
    Wyleżakowany niczym mumia Tutenhamonna w katakumbie przez 3 pokolenia. Wreszcie doczekał rozpieszczenia moich kubków smakowych. Sporo obaw czy smak II Rzeczpospolitej odnajdzie się w realiach tej Trzeciej czy tam Czwartej lub Piątej. Poprosiłem by w razie czego gdy dostanę po spożyciu padaczki...
    2016-04-01, 10:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...