Chyba warto zerknąć, bo kwoty są zachęcające:
Trochę starych pdstawek z PRL-u, DDR-u, Czechosłowacji
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerfunChyba warto zerknąć, bo kwoty są zachęcające:
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=2114465Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Jestem w posiadaniu starej kolekcji etykiet od piw. Kolekcjonował je mój ojciec za starych czasów. Jest tego prawdopodobnie 1550 szt. Wszystkie posegregowane w 4 pudełkach. Etykiety z tego co wiem wszystkie nowe, nie odklejane. Były uzyskane poprzez korespondencję z browarami...4 Photos-
Channel: Identyfikacja
2021-09-30, 14:46 -
-
Witam. Na strychu przypadkiem znalazłem 2 stare butelki prawdopodobnie po piwie jedna koloru zilonego i napis gesch gesch unverkauflich na dnie napis e37, 2 butelka biała na dnie napis pG ,0,5 . Proszę o identyfikację który rok z jakiego kraju oraz ewentualna wartośc. Dziekuję . Pozdrawiam
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
Channel: Niemcy
-
-
Březí to niespełna dwu tysięczna wioska położona tuż przy granicy z Austrią i oddalona o parę kilometrów od Mikulova. Dojeżdżając do wioski mijamy pobliskie pagórki obsadzone winoroślami.
W tejże właśnie wiosce od 2016 roku jako piwowar domowy zaczął warzyć piwo Rostislav...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment