Tak to jest nasza sprawa! Niemamy ochoty czytać któryś raz tego samego tekstu w różnych tematach!
Piny z browarów zagranicznych wymienię na etykiety piwne
Collapse
X
-
Ale nikt nikogo nie zmusza do czytania. Po co coś czytać skoro to "coś" wkurza? Ja czytam wybiórczo i tylko to co chcę. Dlatego jestem mniej nerwowy.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikAle nikt nikogo nie zmusza do czytania. Po co coś czytać skoro to "coś" wkurza? Ja czytam wybiórczo i tylko to co chcę. Dlatego jestem mniej nerwowy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LabelsJak Ciebie to nie interesuje-nie czytaj tego./Pozdrawiam
Dbaj o swój temat, a możesz osiągnąć o wiele więcej. Przykładem może być kolega Abernacka, który dzielnie trzyma się swojego recznikowego tematu, a jego kolekcja rośnie na łeb na szyję. Oczywiście nie tylko dzięki temu, ale jestem przekonana, iż to się przyczyniło. A pamiętam jak lat temu parę narzekał na brak tego typu gadżetów na rynku.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikAle nikt nikogo nie zmusza do czytania. Po co coś czytać skoro to "coś" wkurza? Ja czytam wybiórczo i tylko to co chcę. Dlatego jestem mniej nerwowy.
A po drugie jestem zwolenikiem handlu wymiennego a nie sposobu kupię/sprzedam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk(...) A pamiętam jak lat temu parę narzekał na brak tego typu gadżetów na rynku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaJak czytasz wybiórczo to czemu zareagowałes właśnie na ten post ?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment