100 podstawek z Europy-każda podstawka inna.Cena 35zł+koszty wysyłki.Wpłata z góry na konto-nie wysyłam za pobraniem pocztowym.W razie pytań można się ze mną skontaktować poprzez e-mail:arek_debkowski@wp.pl ,telefon(0-602)822157(nie odpowiadam na SMS-y) ,Gadu-Gadu(GG)3585897
Piny z browarów zagranicznych wymienię na etykiety piwne
Collapse
X
-
bardzo prosze nie powtarzaj postów. odświeżaj temat ale nie wpisuj ponownie tego samego. kolejne duplikaty będę dla porządku na forum usuwał.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LabelsPodstawki i piny wymienię na etykiety piwne,kapsle.
Mój E-mail:arek210nokia@ny.pl
Gadu-Gadu:3585897- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zgodnie z życzeniem Arta nie mnożę tematów i dopisuję się do nieswojego. Ja również niespodziewanie dla siebie, dysponuję podstawkami krajowymi i zagranicznymi (m.in. pojedyńcze wzory z Kuby i Izraela), za które chętnie przyjąłbym etykiety i kapsle- najchętniej polskie, ale nie jest to warunek konieczny.
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.
Comment
-
Comment