Oto porcelanki z Gdańska i okolic, które mam do wymiany za to co W PS. Tym razem nie muszą być żadne nadzwyczajne "hity" byle by dochodziło do zbioru - a brakuje mi sporo, szczególnie składów na porcelankach i etykiet z "lat" Pn-60 i starszych. Będę na Festiwalu Heveliusza i na giełdzie w Tychach. Mój telefon 0 509 858 162. Internet niestety tylko 2, 3 razy w tygodniu.
Porcelanki Gdańska i okolic - wymiana
Collapse
X
-
Porcelanki Gdańska i okolic - wymiana
Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Tagi: brak -
Informacje dodatkowe
Zdjęcie trochę niewyraźne, więc podaję co tu jest:
Gdańsk, Tczew, Wejherowo, Pruszcz Gd. oraz Chojnice.Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:
1. Czy takie porcelanki występowały...1 Photo-
Channel: Historia
-
-
Zdaje się całkiem niedawno zaczęli puszkować swoje piwa. Dwa lata temu tylko butelki z zawieszką można było kupić na wynos. A ten egzemplarz zakupiony wysyłkowo przez OMB.
ekstr 11.5 / 4,7 alk.
Bardzo dobrze pijalne jaśniuteńkie i lekkie w odbiorze piwo. Chmielenie...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-05, 00:03 -
-
Witam,
poszukuję porcelanek z Gdańska (Danzig), Gdyni (Gotenhafen) i Sopotu (Zoppot).-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-03-22, 13:57 -
-
Witam poszukuję porcelanek z Górnego Śląska np Laurahütte Kattowitz Schoppinitz Rosdzin Pless Radzionkau itd.
Proszę propozycje z ceną
Pozdrawiam z Giszowca...-
2024-05-10, 09:15 -
-
Poszukuje porcelanek/butelek z Stettin. Wymienie sie za inne porcelanki lub odkupie. Czego szukam z porcelanek miedzy innymi:
H. Zimermmann Gotzlow/Bolinken
K. Sydow
Franz Theel Stolzenhagen
H. Wegener
F. Wegner
Dr. C.L. Weitze
B. Schulz Zullchow
...-
-
- Loading...
- Koniec listy.