Akurat ta etykieta pochodzi z własnego spożycia, ale butelka zapewne zasiliła pojemnik do selektywnej zbiórki odpadów. Moze dla tego że nie mam piwnicy .
butelki 0,66
Collapse
X
-
Wszystkie piwa, jakie piłem w Indiach (ale to już parę lat temu) były w butelkach 0,65.
A konkretnie: Kingfisher (3 rodzaje - United Breweries Ltd.), Khajuraho (Lilasons), Bombay Pilsner, Bombay Beer, Hamburg Pils i Vazar (wszystkie Hindustan Breweries), Sovereign, Burton's, San Peter i MacMillan (wszystkie Khoday Brewing). Niestety - butelek nie przywoziłem, mam jedynie wszystkie wymienione etykiety i większość kapsli.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920czy ktoś widział gdzieś Lech Lite w butelce 0,6 bo piwko to występuje takze w takowym opakowaniu
Brakowało tylko butelki 0,33l.
Comment
-
-
Comment
-
-
user "pirackamuza" przypomniał nieco historię, skąd tak naprawdę wzięła się moda na rozlewanie browarów w takowych właśnie butelkach - spopularyzowane przez Cobrę - Premium Beer (brytyjskie piwo na recepturze z Indii)...
Omawiany wcześniej Wojak to Wojak Super Mocne - ze zwyklym mocnym jak i jasnym pełnym nie spotkałem się dotąd w wersji 0,66... Duża butla kosztuje bodajże 2,99 w sieci hipermarketów Tesco.
koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzihmmm, czyli tylko 6 takich butelek jest??
Tomek
Comment
-
Comment