Cześć mam pytanie. Czy ktoś zbiera ( nie wiem jak sie to fachowo nazywa) te zatyczki kegów plastikowe ?? mam 3 szt róznych może komuś by sie to przydalo bo umnie to leży?? co wy na to ??
Czy ktoś to zbiera??
Collapse
X
-
To kapslochy. Są ludzie, którzy to zbierają... -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika masumiO taaak! Zbieram kapslochy. Chetnie wymienię. Dam etykiety lub inne kapslochy.
Chętnie oddam w dobre ręce żółtego kapslocha pochodzącego z browaru Amber (stan idealny).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika masumi(...)
Zapewniam że moje ręce są dobre. W zamian prześlę Ci etykiety np. z Grybowa. OK ??
Zbieram jedynie ręczniki barmańskie jak zapewne prawie wszyscy o tym wiedzą. Jeśli takowych nie masz nic nie szkodzi. Poprostu podeślij mi kopertę i znaczek na adres...(a to już na PW)Comment
Related Topics
Collapse
-
Czy ktoś zbiera etykiety z piw puszkowych?
Zauważyłem ostatnio, ze wiele miejscowych piw ma etykiety, które dość łatwo się odklejają.
Można je obejrzeć tu:
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
A ze nie jestem z nimi związany...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
1 Photo
-
Channel: Identyfikacja
-
-
To miejsce odwiedziłem już przy swojej pierwszej wizycie w Zagrzebiu, a było to już 20 lat temu... Wtedy w Chorwacji (zupełnie tak jak w Polsce) specjalnego wyboru piw nie było a tu, kilka minut tramwajem od ścisłego centrum, zawsze lało się Ožujsko czy Zagrebačko ze znajdującego się...
-
Channel: Chorwacja
-
-
Tytuł troszkę clickbaitowy ale w sumie nie ma przesady bo fant może rzeczywiście liczyć już półtorej dekady.
Czy ktoś kojarzy, widział gdzieś ten wizerunek, odbitkę o orginale już nawet nie wspominawszy, takiego szyldu Haberbuscha ?
To co pokazałem to kolorowe ksero...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Właśnie wszedłem w posiadanie takiej oto etykiety. Ktoś może zna lokalizację ? Jak się domyślam jest to browar domowy. Etka urocza....
-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment