Z wielką chęcia przyjme puszki po piwie - jestem zainteresowany puszkami w b.dobrym stanie, nie pogiętymi itp. Do wymiany mam kapsle,etykiety,podstawki,otwieracze. Nie potrzebuje jakiś tam wielkich rarytasów, wiem,iż wysyłka puszek jest uciążliwa więc zaznaczam iż nie moge zapłacić za koszty wysyłki z powodu niskiego budżetu na to hobby, a pozatym to by mi się nie kalkulowało. Dziękuje za wszelką pomoc, oferty zamiany,darowizny proszę kierować na pw.
CHĘTNIE PRZYJME PUSZKI
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Sprzedam bądź wymienię się puszkami po piwie.
Puszki możecie obejrzec na zdjęciach zamieszczonych na dysku: https://drive.google.com/folderview?...mmjN9VU3KUZkKQ
W razie pytań podrzucam kontakt do siebie: 601700470
Cena do uzgodnienia z zainteres...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-06-10, 21:53 -
-
Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...3 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Gdyby ktoś chciał oddać lub sprzedać jakiekolwiek podstawki pod piwo to dajcie znać.
-
-
-
Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Hej. Mam do oddania kilka puszek po piwie sprzed ponad 20, 30 lat. Mogę dorzucić trochę innych puszek po napojach bezalkoholowych.
Mogą być lekko zakurzone.
Odbiór osobisty w Warszawie.2 Photos-
-
- Loading...
- Koniec listy.