Witam! Poszukuje prezentacji mulitmedialnej na temat "zarzadzanie browarem i jego wplyw na społeczeństwo" lub cos w tym stylu. ogolnie prezentaca musi byc w Power pointcie i jest mi potrzebna do szkoły. zrobiłbym ja sam ale poprostu szef działu marketingu browaru Amber mnie zlał nieodpowiadal na telfony i maile, i zostałem na lodzie. a termin oddania prezentacji zbliża sie nieubłaganie. prosze Was jeśli macie jakąs prezentacje odnośnie zarządzania browarem dajcie znać na baku84chelm@o2.pl lub tutaj.
Prezentacja multimedialna
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777Witam! Poszukuje prezentacji mulitmedialnej na temat "zarzadzanie browarem i jego wplyw na społeczeństwo" lub cos w tym stylu. ogolnie prezentaca musi byc w Power pointcie i jest mi potrzebna do szkoły. zrobiłbym ja sam ale poprostu szef działu marketingu browaru Amber mnie zlał nieodpowiadal na telfony i maile, i zostałem na lodzie. a termin oddania prezentacji zbliża sie nieubłaganie. prosze Was jeśli macie jakąs prezentacje odnośnie zarządzania browarem dajcie znać na baku84chelm@o2.pl lub tutaj.
Radzę zakasać rękawy i zabrać się do robotyŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777Witam! Poszukuje prezentacji mulitmedialnej na temat "zarzadzanie browarem i jego wplyw na społeczeństwo" lub cos w tym stylu. ogolnie prezentaca musi byc w Power pointcie i jest mi potrzebna do szkoły. (...).Last edited by abernacka; 2005-05-29, 11:32.
Comment
-
-
Chyba trafiłeś pod zły adres, tutaj nikt nie pisze prac za nikogo Radzę zakasać rękawy i zabrać się do roboty
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez abernacka
Po prostu leń do potengi entej!
i tak jak napisalem, prezentacje moge zrobic sam tlyko ze niemam na czym jej oprzec, o to mi chodzi, a gdyby ktos mial juz gotowa to juz wogoel by super było
Comment
-
-
Z twojego postu co innego wynikało. Nie wiem co to za szkoła ale na mojej uczelni na której się uczyłem taki numer by nieprzeszedł.
Comment
-
-
dobrze przepraszam moze zle mnie zrozumieliscie, ale chyab tak to chcieliscie zrozumiec, ja naprawde mam ochote sam to zrobic, ale chce zeby to chociaz w małym procencie miało odzwierciedlenie w rzeczywistości. jedyne o co prosze to tlyko materiały, nieprzekrocze zadnej niedozowlonej bariery ani etycznej ani prawnej, stwierdzam to z cała odpowiedzialnościa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777to bedzie zaprezentowanei w dobrym swietle ich produktow na forum szkoły wyższej,
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkASkoro masz ochotę to czemu sam jej nie zrobisz
Comment
-
-
A jaki jest konkretny temat Twojej pracy?
Nie sądze, żeby jakikolwiek browar przeprowadzał badania na temat - "zarzadzanie browarem i jego wplyw na społeczeństwo".pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberA jaki jest konkretny temat Twojej pracy?
Nie sądze, żeby jakikolwiek browar przeprowadzał badania na temat - "zarzadzanie browarem i jego wplyw na społeczeństwo".
kazdy wbiera sobie firme, odwiedza ja i ma za zadanie dowiedziec sie troche o historii firmy(strony i-netowe to zawieraja wiec moge pominac) plany na przyszlosc, grupe docelowa firmy, strategie marketingowe, konkurencja(czy jest i jak z nia walcza), i wg mnie najwazniejsze aspekt spoleczny(niewymagany ale skoro studiuje socjologie to chcialbym to umiescic) przy czym w wypadku browaru to bedzie mialo raczej humorystyczny wyglad .
Pozatym udalo mi sie na stronie kompani piwowarskiej znalesc analize rynku w latach 2001-2004 i to umieszcze na wstepie zanim przejde do prezetnowania konkretnego browaru. Chiałbym także żeby był to browar raczej lokalny( lokalizacja nieistotna chociaz pomorze byloby mile widziane)
Comment
-
-
Temat trochę beznadziejny. Nie wiem co Ty w tej pracy chcesz pokazać? Bo jakoś zarządzanie browarem i wpływ na społeczeństwo ......... hmmm, chyba ze chodzi o dobre zarządzanie, tworzenie miejsc pracy, dbanie o najbliższe otoczenie, organizację życia kulturalnego itp. Reklamowaniem piwa na zajęciach to dużo nie zdziałasz. A jeśli chodzio o konsekwencje to może by i były jakieś, gdybyś to prezentował niepełnoletnim ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777Wole niemowic heheh kierunek socjologia, przedmiot zarzadzanie, moge powiedziec ze prywatna pewnei niektorzy sie z tego faktu uciesza ...
W internecie pełno jest ofert prac magisterskich za kilkaset złotych. Kup sobie taką prezentację, akurat będzie pasowała do tej uczelni.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777... naprawde ludziom od marketingu powinno zalezec na dotarciu do chlonnej grupy odbiorcow jaka sa studenci ...
Czy ty sobie w ogóle wyobrażasz, że jakaś duża firma sprzeda tobie szczegóły zarządzania i marketingu? I jak to niby ma wyglądać - że Nusmeier czy Sudoł noszą ze sobą laptopa z prezentacją i odpalają co rano w biurze, żeby wiedzieć, co mają robić tego dnia? To jakiś kompletny abstrakt. Chyba mieszkamy na różnych planetach.
Comment
-
Comment