Prezentacja multimedialna

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • baku777
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.05
    • 16

Prezentacja multimedialna

Witam! Poszukuje prezentacji mulitmedialnej na temat "zarzadzanie browarem i jego wplyw na społeczeństwo" lub cos w tym stylu. ogolnie prezentaca musi byc w Power pointcie i jest mi potrzebna do szkoły. zrobiłbym ja sam ale poprostu szef działu marketingu browaru Amber mnie zlał nieodpowiadal na telfony i maile, i zostałem na lodzie. a termin oddania prezentacji zbliża sie nieubłaganie. prosze Was jeśli macie jakąs prezentacje odnośnie zarządzania browarem dajcie znać na baku84chelm@o2.pl lub tutaj.
  • kangurpl
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.03
    • 2660

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777
    Witam! Poszukuje prezentacji mulitmedialnej na temat "zarzadzanie browarem i jego wplyw na społeczeństwo" lub cos w tym stylu. ogolnie prezentaca musi byc w Power pointcie i jest mi potrzebna do szkoły. zrobiłbym ja sam ale poprostu szef działu marketingu browaru Amber mnie zlał nieodpowiadal na telfony i maile, i zostałem na lodzie. a termin oddania prezentacji zbliża sie nieubłaganie. prosze Was jeśli macie jakąs prezentacje odnośnie zarządzania browarem dajcie znać na baku84chelm@o2.pl lub tutaj.
    Chyba trafiłeś pod zły adres, tutaj nikt nie pisze prac za nikogo
    Radzę zakasać rękawy i zabrać się do roboty
    Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
    "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10861

Witam! Poszukuje prezentacji mulitmedialnej na temat "zarzadzanie browarem i jego wplyw na społeczeństwo" lub cos w tym stylu. ogolnie prezentaca musi byc w Power pointcie i jest mi potrzebna do szkoły. (...).
      Po prostu leń do potengi entej!
      Last edited by abernacka; 2005-05-29, 11:32.
      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• baku777
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2005.05
        • 16

Chyba trafiłeś pod zły adres, tutaj nikt nie pisze prac za nikogo Radzę zakasać rękawy i zabrać się do roboty
        nie chodzi o napisanie(hmm moze i chodzi troche ) ale chociaz materiały moze jakies by sie przydaly, moga byc nawet fikcyjne ale chodzi o zarys, kieruje to glownie do ludzi z PR browarow, to bedzie zaprezentowanei w dobrym swietle ich produktow na forum szkoły wyższej, mozliwe ze komus mogloby na tym zalezec

Comment

• baku777
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2005.05
          • 16

Pierwotnie zamieszczone przez abernacka
          Po prostu leń do potengi entej!
          jesli juz to do potęgi i jesli juz to do n-tej
          i tak jak napisalem, prezentacje moge zrobic sam tlyko ze niemam na czym jej oprzec, o to mi chodzi, a gdyby ktos mial juz gotowa to juz wogoel by super było

Comment

• abernacka
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛
            • 2003.12
            • 10861

Z twojego postu co innego wynikało. Nie wiem co to za szkoła ale na mojej uczelni na której się uczyłem taki numer by nieprzeszedł.
            Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• baku777
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2005.05
              • 16

dobrze przepraszam moze zle mnie zrozumieliscie, ale chyab tak to chcieliscie zrozumiec, ja naprawde mam ochote sam to zrobic, ale chce zeby to chociaz w małym procencie miało odzwierciedlenie w rzeczywistości. jedyne o co prosze to tlyko materiały, nieprzekrocze zadnej niedozowlonej bariery ani etycznej ani prawnej, stwierdzam to z cała odpowiedzialnościa.

Comment

• Cyrkonia
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.10
                • 1936

to bedzie zaprezentowanei w dobrym swietle ich produktow na forum szkoły wyższej,
                a cóż to za szkoła?
                www.stat-gra.pl

Comment

• baku777
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2005.05
                  • 16

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
                  a cóż to za szkoła?
                  Wole niemowic heheh kierunek socjologia, przedmiot zarzadzanie, moge powiedziec ze prywatna pewnei niektorzy sie z tego faktu uciesza :/
                  Last edited by baku777; 2005-05-29, 16:14.

Comment

• zAjkA
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.12
                    • 1089

ja naprawde mam ochote sam to zrobic,.
                    Skoro masz ochotę to czemu sam jej nie zrobisz
                    Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu

Comment

• baku777
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2005.05
                      • 16

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA
                      Skoro masz ochotę to czemu sam jej nie zrobisz
                      ehh pisze to po raz 3 ale trudno: NIEMAM MATERIAŁOW DO NIEJ!! chce zeby byla prawdziwa, naprawde ludziom od marketingu powinno zalezec na dotarciu do chlonnej grupy odbiorcow jaka sa studenci a to jest jedyna szansa zeby reklamowac piwo podczas zajec aha moze wie ktos czy za prezentacje piwa w szkoel groza jakeis konsekwencje prawne??

Comment

• grzeber
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍼🍼
                        • 2002.05
                        • 2875

A jaki jest konkretny temat Twojej pracy?
                        Nie sądze, żeby jakikolwiek browar przeprowadzał badania na temat - "zarzadzanie browarem i jego wplyw na społeczeństwo".
                        pozdrawiam
                        www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• baku777
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2005.05
                          • 16

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
                          A jaki jest konkretny temat Twojej pracy?
                          Nie sądze, żeby jakikolwiek browar przeprowadzał badania na temat - "zarzadzanie browarem i jego wplyw na społeczeństwo".
                          heh temat ja se wymyslilem, a jesli chcialbys szczegolowow wiedziec to juz pisze jak wygladaly przentacje moich kolegow na ten sam przedmiot:
                          kazdy wbiera sobie firme, odwiedza ja i ma za zadanie dowiedziec sie troche o historii firmy(strony i-netowe to zawieraja wiec moge pominac) plany na przyszlosc, grupe docelowa firmy, strategie marketingowe, konkurencja(czy jest i jak z nia walcza), i wg mnie najwazniejsze aspekt spoleczny(niewymagany ale skoro studiuje socjologie to chcialbym to umiescic) przy czym w wypadku browaru to bedzie mialo raczej humorystyczny wyglad .
                          Pozatym udalo mi sie na stronie kompani piwowarskiej znalesc analize rynku w latach 2001-2004 i to umieszcze na wstepie zanim przejde do prezetnowania konkretnego browaru. Chiałbym także żeby był to browar raczej lokalny( lokalizacja nieistotna chociaz pomorze byloby mile widziane)

Comment

• Cyrkonia
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.10
                            • 1936

Temat trochę beznadziejny. Nie wiem co Ty w tej pracy chcesz pokazać? Bo jakoś zarządzanie browarem i wpływ na społeczeństwo ......... hmmm, chyba ze chodzi o dobre zarządzanie, tworzenie miejsc pracy, dbanie o najbliższe otoczenie, organizację życia kulturalnego itp. Reklamowaniem piwa na zajęciach to dużo nie zdziałasz. A jeśli chodzio o konsekwencje to może by i były jakieś, gdybyś to prezentował niepełnoletnim ...
                            www.stat-gra.pl

Comment

• Krzysiu
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2001.02
                              • 14936

Wole niemowic heheh kierunek socjologia, przedmiot zarzadzanie, moge powiedziec ze prywatna pewnei niektorzy sie z tego faktu uciesza ...
                              No to wszystko jasne. Dla mnie to nie jest śmieszne, ale tragiczne.

W internecie pełno jest ofert prac magisterskich za kilkaset złotych. Kup sobie taką prezentację, akurat będzie pasowała do tej uczelni.

... naprawde ludziom od marketingu powinno zalezec na dotarciu do chlonnej grupy odbiorcow jaka sa studenci ...
                              Ten fragment dowodzi, że nie masz pojęcia o marketingu. Czego was tam uczą? Ściągania?

Czy ty sobie w ogóle wyobrażasz, że jakaś duża firma sprzeda tobie szczegóły zarządzania i marketingu? I jak to niby ma wyglądać - że Nusmeier czy Sudoł noszą ze sobą laptopa z prezentacją i odpalają co rano w biurze, żeby wiedzieć, co mają robić tego dnia? To jakiś kompletny abstrakt. Chyba mieszkamy na różnych planetach.

Comment

Przetwarzanie...
                              X