Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
Prezentacja multimedialna
Collapse
X
-
sluchaj ty chyba neiwiesz o co chodzi, przeczytaj wszystkie posty tylko z uwaga, bo ja to tlumacze jzu ktorys raz, naprawde chce zrobic ta prezentacje sam ale dzwonilem wysylalem maile do czlowieka od marketingu browaru Amber i nie odpowiedzial mi ani tak, ani nie. zmieniłbtym temat prezentacji ale zostało mi mało czasu. I powtarzam ja potrzebuej tlyko materiały, nawet gdybym dostał gotową prezentacje i tak musialbym ja pozmieniac i dostosowac.
Pozatym ja nieprosze o jakies tajemnice, to tylko marna prenetacja dla marnej szkoły za która i tak jzu duzo place , ale jednak zalezy mi na ukonczeniu jej, daj spokoj jak niechcesz pomoc to wogole sie nieodzywaj. koniec
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777...to tylko marna prenetacja dla marnej szkoły za która i tak jzu duzo place...
Comment
-
-
Dobry wieczór. Te materiały do prezentacji - to prostu piwo? Wywnioskowałam tak z Twoich wypowiedzi. Trudno to potraktować jako dobrą zabawę; dla studentów- zapewne tak, lecz dla browaru - który udostępniłby piwo do degustacji na zajęciach uczelnianych, byłoby to raczej antyreklamą.
Teraz tylko króciutko w kwestii socjologicznej: teoretycznie( i w dużej mierze praktycznie) można zawsze badać wpływ wszystkiego na wszystko. Twój temat, mimo trudności, o których piszesz, daje Ci ogromne pole do popisu - wpływ polityki browaru na społeczeństwo można "rozebrać na części'', kolokwialnie mówiąc:
-imrezy-partonat browarów(interesuje Cię, jak pisłeś, wybrzeże- a więc plaża, imrezy muzyczne itp.);
-wprowadzanie na rynek i propagowanie piw o zdecydowanch smakach, mam na myśli smaki inne, niż preferuje powiedzmy ogół społeczeństwa, inne niż piwa koncernowe; tu przy okazji zawsze jest miejsce na wspomnienie o roli browaru w rozwoju gospodarczym własnego regionu( w wypadku Ambera masz nawet przynależność browaru do Pomorskiego Klubu Dobrej Marki);
z tego wynika w pewien sposób kształtowanie gustów spożywców;
dalej - reklamowanie imprez sportowych;
- w sumie mnóstwo jest do opisania i naprawdę nie trzeba znać zamysłów np, Białego Domu, żeby choć po trosze, ale móc powiedzieć o polityce Stanów Zjednoczonych, po prostu, znając, badając i oceniając fakty. Spróbuj poszukać w internecie o poczynaniach browaru Amber, a będziesz mógł pisać o jego polityce marketingowej beż dręczenia szefa marketingu .
Powodzenia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777to tylko marna prenetacja dla marnej szkoły za która i tak jzu duzo place ,Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Dobrze, dziękuje wszystkim za pomoc a w szczególności Dorocie, która poradziła mi najlpeiej i odesłała do konkretnej strony, na której znalazłem to co chciałem, miło było ale sie skończyło, więc żegnam Was, może jescze kiedys wpadne i powiadomie jak mi poszlo .
Zajka: masz racje całe życie jakoś łatwo mi sie slizgalo heh moze czas troche sobie je utrudnic, jesli niewypali bede mial przynjamniej sumienie czyste i gale w indeksie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyna forum zajrzał tylko po to, aby ktoś odwalił za niego czarną robotę."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777(...)Chiałbym także żeby był to browar raczej lokalny( lokalizacja nieistotna chociaz pomorze byloby mile widziane)
Comment
-
-
Dla mnie Gdańsk-Chełm to nie są moje okolice
Takich "uczelni" i takich "studentów" nigdzie nie brakuje. Póki są ludzie na tyle naiwni, aby płacić za złudzenie wyższego wykształcenia, problem nie zniknie.
Miała go rozwiązać nowa ustawa o szkolnictwie wyższym, ale póki co, nie zanosi się na to.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777buahahahahha, a co ty myslales ze szukam kolegow nowych :/ jeszcze alkoholikow, ja jestem sznaowanym studentem a nie menelem z pod budki z piwem :P
Comment
-
-
Brakuje mi słów na twoje głupie docinki (w twóch ostatnich postach)
Comment
-
Comment