Prezentacja multimedialna

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • baku777
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.05
    • 16

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
    Temat trochę beznadziejny. Nie wiem co Ty w tej pracy chcesz pokazać? Bo jakoś zarządzanie browarem i wpływ na społeczeństwo ......... hmmm, chyba ze chodzi o dobre zarządzanie, tworzenie miejsc pracy, dbanie o najbliższe otoczenie, organizację życia kulturalnego itp.
    Tak chodzi mi o aspekt społeczny w zarządzaniu firmą to chyab jest jasne i dużo tłumaczyc nie trzeba, ale jesli juz ktos by chcial to cyrkonia wyjasnila to perfekcyjnie

Comment

• baku777
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2005.05
      • 16

sluchaj ty chyba neiwiesz o co chodzi, przeczytaj wszystkie posty tylko z uwaga, bo ja to tlumacze jzu ktorys raz, naprawde chce zrobic ta prezentacje sam ale dzwonilem wysylalem maile do czlowieka od marketingu browaru Amber i nie odpowiedzial mi ani tak, ani nie. zmieniłbtym temat prezentacji ale zostało mi mało czasu. I powtarzam ja potrzebuej tlyko materiały, nawet gdybym dostał gotową prezentacje i tak musialbym ja pozmieniac i dostosowac.
      Pozatym ja nieprosze o jakies tajemnice, to tylko marna prenetacja dla marnej szkoły za która i tak jzu duzo place , ale jednak zalezy mi na ukonczeniu jej, daj spokoj jak niechcesz pomoc to wogole sie nieodzywaj. koniec

Comment

• arcy
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2002.07
        • 7538

Się uniósł

Ludzka naiwność nadal mnie zaskakuje.

Comment

• pieczarek
          • 2001.06
          • 5011

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777
          ...to tylko marna prenetacja dla marnej szkoły za która i tak jzu duzo place...
          Zmień szkołę na przyzwoitą (czyli także z wymaganiami wobec studentów) i dodatkowo bezpłatną. W dorosłym zyciu nie będziesz miał żadnego pożytku z papierka ukończenia badziewnej szkoły. Już obecnie marnujesz czas i pieniądze. W przyszłości możesz mieć zmarnowane życie. Niedawno moja firma przyjmowała ludzi do pracy - na stanowiska wymagające wiedzy inżynierskiej (technologia drewna) i do biura. Sam wybierałem pracownika do księgowości spośród 36 kandydatów. Absolwentów "marnych szkół, za które za dużo się płaci" można było rozpoznac po dwóch zdaniach. Za wszelką cenę staraj się uniknąć tej szufladki.

Comment

• garfunkel
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.04
            • 1068

Dobry wieczór. Te materiały do prezentacji - to prostu piwo? Wywnioskowałam tak z Twoich wypowiedzi. Trudno to potraktować jako dobrą zabawę; dla studentów- zapewne tak, lecz dla browaru - który udostępniłby piwo do degustacji na zajęciach uczelnianych, byłoby to raczej antyreklamą.
            Teraz tylko króciutko w kwestii socjologicznej: teoretycznie( i w dużej mierze praktycznie) można zawsze badać wpływ wszystkiego na wszystko. Twój temat, mimo trudności, o których piszesz, daje Ci ogromne pole do popisu - wpływ polityki browaru na społeczeństwo można "rozebrać na części'', kolokwialnie mówiąc:
            -imrezy-partonat browarów(interesuje Cię, jak pisłeś, wybrzeże- a więc plaża, imrezy muzyczne itp.);
            -wprowadzanie na rynek i propagowanie piw o zdecydowanch smakach, mam na myśli smaki inne, niż preferuje powiedzmy ogół społeczeństwa, inne niż piwa koncernowe; tu przy okazji zawsze jest miejsce na wspomnienie o roli browaru w rozwoju gospodarczym własnego regionu( w wypadku Ambera masz nawet przynależność browaru do Pomorskiego Klubu Dobrej Marki);
            z tego wynika w pewien sposób kształtowanie gustów spożywców;
            dalej - reklamowanie imprez sportowych;
            - w sumie mnóstwo jest do opisania i naprawdę nie trzeba znać zamysłów np, Białego Domu, żeby choć po trosze, ale móc powiedzieć o polityce Stanów Zjednoczonych, po prostu, znając, badając i oceniając fakty. Spróbuj poszukać w internecie o poczynaniach browaru Amber, a będziesz mógł pisać o jego polityce marketingowej beż dręczenia szefa marketingu .
            Powodzenia

Comment

• zAjkA
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.12
              • 1089

to tylko marna prenetacja dla marnej szkoły za która i tak jzu duzo place ,
              W takim razie pokaż że ty wywodzący się poniekąd z tej szkoły nie jesteś kolejnym marnym człowiekiem którego ta uczelnia kształci. Udowodnij że własnymi siłami umiesz coś sam osiągnąć. Z drugiej strony nie wiem czemu wybrałeś taki temat skoro niewiesz jak sie do niego zabrać. Jestem młody i mało jeszcze wiem o życiu, dopiero w nie wkraczam, ale wiem jedno że każdy jest kowalem swego losu i że nikt niczego za mnie w życiu nie zrobi. Więc zamiast tracić czas na proszenie o prezentację weź się za robotę. A na koniec myślę że od nikogo tutaj nie dostałbyś marnej prezentacji tylko pracę na wysokim poziomie. Myślę że sam o tym dobrze wiesz czytając powyższe posty.
              Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu

Comment

• baku777
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2005.05
                • 16

Dobrze, dziękuje wszystkim za pomoc a w szczególności Dorocie, która poradziła mi najlpeiej i odesłała do konkretnej strony, na której znalazłem to co chciałem, miło było ale sie skończyło, więc żegnam Was, może jescze kiedys wpadne i powiadomie jak mi poszlo .
                Zajka: masz racje całe życie jakoś łatwo mi sie slizgalo heh moze czas troche sobie je utrudnic, jesli niewypali bede mial przynjamniej sumienie czyste i gale w indeksie

Comment

• arcy
                  • 2002.07
                  • 7538

I jeszcze bezczelnie poinformował, że na forum zajrzał tylko po to, aby ktoś odwalił za niego czarną robotę.

Ale mam pewność, że nikt nie będzie za nim tęsknił

Comment

• dzidek1960
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.01
                    • 1548

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
                    na forum zajrzał tylko po to, aby ktoś odwalił za niego czarną robotę.
                    Nie denerwuj się! Nie on pierwszy i nie ostatni się tu loguje w takim celu.
                    "Ma jednak kraj polski napój warzony
                    z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
                    piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
                    do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
                    mieszkańców, lecz i cudzoziemców
                    wybornym smakiem"
                    Jan Długosz, Historie Piwne
                    Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• abernacka
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛🥛
                      • 2003.12
                      • 10861

(...)Chiałbym także żeby był to browar raczej lokalny( lokalizacja nieistotna chociaz pomorze byloby mile widziane)
                      Arcy a na dodatek wszystko wskazuje, że chłopina pochodzi z naszych okolic. Smutne
                      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• arcy
                        • 2002.07
                        • 7538

Dla mnie Gdańsk-Chełm to nie są moje okolice

Takich "uczelni" i takich "studentów" nigdzie nie brakuje. Póki są ludzie na tyle naiwni, aby płacić za złudzenie wyższego wykształcenia, problem nie zniknie.

Miała go rozwiązać nowa ustawa o szkolnictwie wyższym, ale póki co, nie zanosi się na to.

Comment

• baku777
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2005.05
                          • 16

buahahahahha, a co ty myslales ze szukam kolegow nowych :/ jeszcze alkoholikow, ja jestem sznaowanym studentem a nie menelem z pod budki z piwem :P

Comment

• baku777
                            Szeregowy Piwny Łykacz
                            • 2005.05
                            • 16

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
                            Arcy a na dodatek wszystko wskazuje, że chłopina pochodzi z naszych okolic. Smutne
                            śledziowo i gdansk dzieli wielka przepasc. smutne

Comment

• arcy
                              • 2002.07
                              • 7538

buahahahahha, a co ty myslales ze szukam kolegow nowych :/ jeszcze alkoholikow, ja jestem sznaowanym studentem a nie menelem z pod budki z piwem :P
                              Chciałbyś być "menelem" tak wykształconym i posiadającym taki zasób wiedzy, nie tylko piwnej, jak użytkownicy tego forum.

Comment

• abernacka
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2003.12
                                • 10861

Brakuje mi słów na twoje głupie docinki (w twóch ostatnich postach)
                                Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Przetwarzanie...
                                X