Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777
Prezentacja multimedialna
Collapse
X
-
ale dobra niedrazmy tematu nielicytujmy sie kto jest lepszy bo wiadomo, ze nie wyksztalcenei i szkola z jakiej wyszedl czyni czlowieka szlachetnym. ocenia nas po smierci, a teraz ja jzu zeganm bo naprawde ta romowa zaraz przeistoczy sie na walke na noze,a po co?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyChciałbyś być "menelem" tak wykształconym i posiadającym taki zasób wiedzy, nie tylko piwnej, jak użytkownicy tego forum.
Arcy zostaw go nie warto. Gostek ma jakis duży przyrost własnego "ego".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777ale dobra niedrazmy tematu nielicytujmy sie kto jest lepszy bo wiadomo, ze nie wyksztalcenei i szkola z jakiej wyszedl czyni czlowieka szlachetnym. ocenia nas po smierci, a teraz ja jzu zeganm bo naprawde ta romowa zaraz przeistoczy sie na walke na noze,a po co?
Pamiętaj to ty wyjechałeś z tym durnym tekstem o "manelach". Pamiętaj proszę o jednym! Nie znasz nas i nie masz jakiegokolwiek prawa wyzywać nas od najgorszych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPamiętaj to ty wyjechałeś z tym durnym tekstem o "manelach". Pamiętaj proszę o jednym! Nie znasz nas i nie masz jakiegokolwiek prawa wyzywać nas od najgorszych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777ten "glupi tekst o menelach" byl reakcja na wypowiedzi arcy, przeciez to wy pierwsi na mnie naskoczyliscie. i myslisz sie ze was nieznam po wypowiedziach niektorych mozna poznac, ze to nadete bóbki które z nudów chyab krytykuja wszystko co mowia ludzie "z zewnatrz". mysla ze maja we wszystkim racje i ze sa wszechmogacy, no czy juz sama ksywa "arcy" tego niemowi , pozatym jest zdjecie ktore w tym wypadku tez mowi bardzo wiele.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777I myslisz sie ze was nieznam po wypowiedziach niektorych mozna poznac, ze to nadete bóbki które z nudów chyab krytykuja wszystko co mowia ludzie "z zewnatrz". mysla ze maja we wszystkim racje i ze sa wszechmogacy, no czy juz sama ksywa "arcy" tego niemowi , pozatym jest zdjecie ktore w tym wypadku tez mowi bardzo wiele.
buahahahahha, a co ty myslales ze szukam kolegow nowych :/ jeszcze alkoholikow
to tylko marna prenezentacja dla marnej szkoły za która i tak jzu duzo place, ale jednak zalezy mi na ukonczeniu jejja jestem sznanowanym studentem a nie menelem z pod budki z piwem
Cóż, ogólnie to co tu wypisujesz jest żenującebla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyA co Ci matołku mówi moje zdjęcie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777stereotypowy "metal"(slowo metal uzyte dlatego ze po zdjeciu nieda sie dokaldnie okreslic preferencji muzycznych tudziez stajlowych) po informie, llub innym inzynierskim kierunku, naprawde niechce pisac wiecej bo po co
Hahahaha
A to się matołku zdziwisz. Nie jestem metalem, nie chodzę cały rok ubrany na czarno i w glanach. O inżynierstwie wiem tyle, że podobno istnieje.
Natomiast jedno nas różni. Nie w szkole, a w domu nauczyli mnie, że swoja pracę należy wykonywać samemu, a obrażanie ludzi, których prosi się o pomoc, jest szczytem głupoty.
Dla Twojej wiadomości, skończyłem politologię na UG. Czyli na uczelni, na którą Ty się nie dostałeś.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baku777stereotypowy "metal"(slowo metal uzyte dlatego ze po zdjeciu nieda sie dokaldnie okreslic preferencji muzycznych tudziez stajlowych) po informie, llub innym inzynierskim kierunku, naprawde niechce pisac wiecej bo po co
Panowie, kontynuujcie. Socjologia stosowana, boki zrywać!
Comment
-
-
Coś się ostatnio rozpleniło na forum przeróżne "paskudztwo" ,
wpadają na kilka postów, piszą brednie - a potem obrażają albo całe forum ogólnie,
albo jego użytkowników.
Jakaś nowa moda - najpierw woznix, potem browarek38, teraz ta "gwiazda" socjologii?! Po co mu te studia, skoro jako przyszły sopcjolog - wrzuca nas do jednego worka i nazywa alkoholikami, menelami itp. Przecież to obraza dla nauki i tego zawodu. Faktycznie z tym wykształceniem w dzisiejszych czasach to różnie bywa
Co jest grane, jakiś zmasowany atak??
A idźcie sobie w .... siną dal...
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
Comment