Korki Tatry

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Grzegorz_J_bie
    Porucznik Browarny Tester
    • 2002.04
    • 261

Korki Tatry

Zapewne 80% zbieraczy podkładek już ma te korki, ale chciałbym zaoferować wymianę Mam do zaoferowania komplet nowych korków Tatry, jest ich 5. W zamian oczekuje polskich podstaweczek, najlepiej też korków. Czekam na propozycje na PW.
    beermats_mezyk@op.pl

Related Topics

Collapse

• P1910
    Porcelanki WH SS - identyfikacja
    P1910
    Cześć,

Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:

1. Czy takie porcelanki występowały...
    2024-12-26, 23:27
  • Pancernik
    Zakopane, Na Gubałówkę 7, Browar Gwarno
    Pancernik
    Ech, żaden z browar-bizowych ceprów jeszcze nie założył nowego wątku...?
    Jadąc na początku września w słowackie Tatry specjalnie zmusiłem się do wjechania do Zakopanego, żeby obejrzeć ten przybytek.
    Browar restauracyjny mieści się w jednym z kluczowych punktów narodowego...
    2023-09-27, 09:09
  • bastion
    Słowacja, Keżmarok, Slavkovska 1731, Brauhaus. [ Bez wyszynku]
    bastion
    Browar rzemieślniczy w Kieżmarku działa od początku 2021 roku, ale coś o nim cicho. Niby jest a jego piw jakoś nie widać.
    Aby rozwiązać tą zagadkę pojawiłem się tam, by zobaczyć na własne oczy jak to tam wygląda.
    Obiekt nie należy do pięknych, bo to zwykłe hale w których...
    2022-08-15, 20:33
  • bastion
    Słowacja, Rajecke Teplice, Lesna 12/1, Pivovar Flamm.
    bastion
    Rajecka Dolina położona na południe od Żyliny, znana jest z pięknych krajobrazów oraz z licznych wód mineralnych. Chyba żadnemu turyście bywającemu na Słowacji nie jest dziwna nazwa wody mineralnej - Rajec. Tą rozlewa się w miejscowości Rajec, natomiast nieco bliższe Żyliny- Rajecke...
    2021-04-17, 20:44
  • Sudety
    Słowacja, Vysoké Tatry
    Sudety
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Wysokie_Tatry

Jako, że formalnie jest to jedno miasto składające się z 15 osad to dobrze by było aby informacje dotyczące tych osad były w jednym temacie.

Tak więc gdzie tam można się napić piw rzemieślniczych i jakie są to piwa?...
    2016-09-27, 14:35
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...