Mam do wymiany trochę porcelanek, głownie z Brzegu i z Namysłowa. W sumie to co na zdjęciu. Interesują mnie każde inne. Pozdrawiam.
Wymienię trochę porcelanek.
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Absolutnie nic nadzwyczajnego w Twojej ofercie nie ma. Dwa lata temu od kolegi Krzysia dostałem 8 kilogramów, czyli prawie 500 sztuk dolnośląskich porcelanek. W tym mnóstwo takich z Brzegu. Jeśli jesteś zainteresowany porcelankami, to nie kupuj na allegro. Teraz tam jakieś szaleństwo, amok cenowy. Niektórzy wystawiają porcelanki po kilka złotych za sztukę i - co dziwne - sprzedają. A jeszcze 4 lata temu mozna było kupić na giełdach po 10-50 groszy za sztukę. Jedź na giełdę w Żywcu i spróbuj poznać innych kolekcjonerów porcelanek. To najlepszy sposób na powiększenie kolekcji, szczególnie jeśli interesują Cię "każde inne". -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekDwa lata temu od kolegi Krzysia dostałem 8 kilogramów, czyli prawie 500 sztuk dolnośląskich porcelanek. ".
Może kiedyś doczekam się na porcelanki które mi obiecałeś.
Obiecałem Ci porcelanki z Prus i słowa dotrzymałem a na porcelanki od Ciebie cały czas czekam.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Nie chodziło o coś konkretnego , zabierz do Żywca to co Ci się dubluje, coś tam zawsze wybiorę.Jeśli masz tego dużo i w dubletach to po co to trzymać , w Żywcu może inni się tym zainteresują , wymienisz na inne których nie masz lub sprzedaż , zawsze to lepsze od trzymania dużej ilości dubletów w domu.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Dzięki może skorzystam)) pozdrawiam.
P.S. Ja w sumie bazuję głównie na poniemieckich śmietnikach gdzie jest tego pełno, a te co mam w nadmiarze wymieniam na inne.Comment
-
-
Jak masz coś z Opolszczyzny poza Brzegiem i Namysłowem, to daj znac na PW.Comment
-
Ja akurat takich brzeskich nie posiadam. Będę w Brzegu prawdopodobnie 31.10.05, to może coś wymienimy.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"Comment
-
Comment