Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Składam serdeczne podziękowania za brak zainteresowania moim kuflem . Na allegro już uzyskał cenę 2 x większą od tej, za która chciałem się tu go pozbyć
Cieszyć to się będziesz mógł jak Ci za niego zapłacą
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Składam serdeczne podziękowania za brak zainteresowania moim kuflem . Na allegro już uzyskał cenę 2 x większą od tej, za która chciałem się tu go pozbyć
Forumowicze są już uświadomieni przez Andiego, a allegrowicze jeszcze nie
A u mnie stoją akurat czeski Hostan i słowacki Topvar, oba litrowa, a jakbym poszukał, to może jeszcze jakieś Niemcy znajdę w piwnicy...zainteresowanego proszę o kontakt
Sprzedam - oczywiście kufel jest litrowy
Szczegóły i pertraktacje na PW
Attached Files
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
a ja poszukuje szklanicy z paulanera ale w rozmiarze bodajże 5 litrów, z takiego pili zawodicy bayernu gdy zdobyli mistrzostwo, jest mozę taka szklanica gdzieś na rynku?
Mam kufel litrowy wykładany kamieniami szlachetnymi, wyglądający dosłownie jak przedmiot ze stołu królewskiego z okresu średniowiecza. Akurat tak się składa , że takie kufle robi ktoś powiązany z moją rodziną. Tylko nie wiem czy koszt czegoś takiego byłby do zaakceptowania. Obecnie sam nie znam ceny takich wyrobów, bo kufel dostalem na urodziny. Tego kufla akurat sprzedać nie chcę, ale są kufle do zrobienia na zamówienie , które widziałem też po rodznie, w zasadzie trudne do porównywania z tymi na rynku. W razie czego służę fotką, ale dopiero za jakiś czas, bo obecnie nie jestem w miejscu gdzie trzymam ten kufel.
Mam kufel litrowy wykładany kamieniami szlachetnymi, wyglądający dosłownie jak przedmiot ze stołu królewskiego z okresu średniowiecza. Akurat tak się składa , że takie kufle robi ktoś powiązany z moją rodziną. Tylko nie wiem czy koszt czegoś takiego byłby do zaakceptowania. Obecnie sam nie znam ceny takich wyrobów, bo kufel dostalem na urodziny. Tego kufla akurat sprzedać nie chcę, ale są kufle do zrobienia na zamówienie , które widziałem też po rodznie, w zasadzie trudne do porównywania z tymi na rynku. W razie czego służę fotką, ale dopiero za jakiś czas, bo obecnie nie jestem w miejscu gdzie trzymam ten kufel.
Jak już będziesz miał możliwość o dorzuć fotkę, jestem bardzo ciekaw jak to cudo wygląda.
Kupię stare kufle do piwa Tyskie, Warka, Łomża. Zależy mi na tym żeby kufle nie były nowe, były z grubego szkła i były z uchwytem (nie chodzi o szklanki)☺️
Comment