Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
LITROWE Kufle - Kupię !!!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieCieszyć to się będziesz mógł jak Ci za niego zapłacąComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannSkładam serdeczne podziękowania za brak zainteresowania moim kuflem . Na allegro już uzyskał cenę 2 x większą od tej, za która chciałem się tu go pozbyćComment
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannSprzedam - oczywiście kufel jest litrowy
Szczegóły i pertraktacje na PWComment
-
a ja poszukuje szklanicy z paulanera ale w rozmiarze bodajże 5 litrów, z takiego pili zawodicy bayernu gdy zdobyli mistrzostwo, jest mozę taka szklanica gdzieś na rynku?
Comment
-
Mam kufel litrowy wykładany kamieniami szlachetnymi, wyglądający dosłownie jak przedmiot ze stołu królewskiego z okresu średniowiecza. Akurat tak się składa , że takie kufle robi ktoś powiązany z moją rodziną. Tylko nie wiem czy koszt czegoś takiego byłby do zaakceptowania. Obecnie sam nie znam ceny takich wyrobów, bo kufel dostalem na urodziny. Tego kufla akurat sprzedać nie chcę, ale są kufle do zrobienia na zamówienie , które widziałem też po rodznie, w zasadzie trudne do porównywania z tymi na rynku. W razie czego służę fotką, ale dopiero za jakiś czas, bo obecnie nie jestem w miejscu gdzie trzymam ten kufel.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesMam kufel litrowy wykładany kamieniami szlachetnymi, wyglądający dosłownie jak przedmiot ze stołu królewskiego z okresu średniowiecza. Akurat tak się składa , że takie kufle robi ktoś powiązany z moją rodziną. Tylko nie wiem czy koszt czegoś takiego byłby do zaakceptowania. Obecnie sam nie znam ceny takich wyrobów, bo kufel dostalem na urodziny. Tego kufla akurat sprzedać nie chcę, ale są kufle do zrobienia na zamówienie , które widziałem też po rodznie, w zasadzie trudne do porównywania z tymi na rynku. W razie czego służę fotką, ale dopiero za jakiś czas, bo obecnie nie jestem w miejscu gdzie trzymam ten kufel.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Stał taki na Giełdzie Tyskiej, drugi stól po lewej za drzwiami , chcieli chyba 25 zł.
Comment
Comment