Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
LITROWE Kufle - Kupię !!!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannSkładam serdeczne podziękowania za brak zainteresowania moim kuflem . Na allegro już uzyskał cenę 2 x większą od tej, za która chciałem się tu go pozbyć
Comment
-
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Mam kufel litrowy wykładany kamieniami szlachetnymi, wyglądający dosłownie jak przedmiot ze stołu królewskiego z okresu średniowiecza. Akurat tak się składa , że takie kufle robi ktoś powiązany z moją rodziną. Tylko nie wiem czy koszt czegoś takiego byłby do zaakceptowania. Obecnie sam nie znam ceny takich wyrobów, bo kufel dostalem na urodziny. Tego kufla akurat sprzedać nie chcę, ale są kufle do zrobienia na zamówienie , które widziałem też po rodznie, w zasadzie trudne do porównywania z tymi na rynku. W razie czego służę fotką, ale dopiero za jakiś czas, bo obecnie nie jestem w miejscu gdzie trzymam ten kufel.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesMam kufel litrowy wykładany kamieniami szlachetnymi, wyglądający dosłownie jak przedmiot ze stołu królewskiego z okresu średniowiecza. Akurat tak się składa , że takie kufle robi ktoś powiązany z moją rodziną. Tylko nie wiem czy koszt czegoś takiego byłby do zaakceptowania. Obecnie sam nie znam ceny takich wyrobów, bo kufel dostalem na urodziny. Tego kufla akurat sprzedać nie chcę, ale są kufle do zrobienia na zamówienie , które widziałem też po rodznie, w zasadzie trudne do porównywania z tymi na rynku. W razie czego służę fotką, ale dopiero za jakiś czas, bo obecnie nie jestem w miejscu gdzie trzymam ten kufel.
Comment
-
Comment