135 częściowo powtarzających się puszek oddam gratis. Zdecydowana większość to blachy polskie ale jest też trochę zagranicznych. Częściowo widać je na kiepskiej fotce. Tylko odbiór osobisty w Warszawie. Jeśli nie znajda właściciela przez tydzień , max półtora to idą do recyklingu. Kontakt na telefon w Warszawie 022 664 93 27 , PW lub mail cooperbeer@wp.pl . Jako rodzyneczki jest tam 7 bardzo rzadkich puszek Żywca z 8 gieldy żywieckiej 2003.
Kilo puszek oddam gratis
Collapse
X
-
Kilo puszek oddam gratis
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuTagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJa tak ostatnio na forum oddałem komuś ponad 40 puszek, w tym rarytasy Okocimia z 1991 roku to nawet dziękuje nie usłyszałem. Wystrzegaj się kolekcjonerów puszek z Lublina
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumSpokojnie, nie wszystkie komosy są takie nieuczciwe!!!! Fuck you prototypy!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piecyk_gazowyTy Szlangbaum(polskiegą ksywe ceżko wymysleć)) niebadz taki cwany widze ze do rooboty nic niemasz tylko trzepiasz sie o mała literowke,czujesz sie przez to bardziej dowartosciowany
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piecyk_gazowyTy Szlangbaum(polskiegą ksywe ceżko wymysleć)) niebadz taki cwany widze ze do rooboty nic niemasz tylko trzepiasz sie o mała literowke,czujesz sie przez to bardziej dowartosciowany
Podobnie mógłbym zadać pytanie, czy Ty podpisując sie hasłem:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piecyk_gazowy!!! Fuck you prototypy!!!!
Comment
-
-
A w czasie gdy na forum rozgorzała ostra ciśnieniowka puszeczki zmieniły właściciela i tym samym temat został zakończonyPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment