Kilo puszek oddam gratis

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6056

Kilo puszek oddam gratis

135 częściowo powtarzających się puszek oddam gratis. Zdecydowana większość to blachy polskie ale jest też trochę zagranicznych. Częściowo widać je na kiepskiej fotce. Tylko odbiór osobisty w Warszawie. Jeśli nie znajda właściciela przez tydzień , max półtora to idą do recyklingu. Kontakt na telefon w Warszawie 022 664 93 27 , PW lub mail cooperbeer@wp.pl . Jako rodzyneczki jest tam 7 bardzo rzadkich puszek Żywca z 8 gieldy żywieckiej 2003.
    Attached Files
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
  • Shlangbaum
    • 2005.03
    • 5828

Ja tak ostatnio na forum oddałem komuś ponad 40 puszek, w tym rarytasy Okocimia z 1991 roku to nawet dziękuje nie usłyszałem. Wystrzegaj się kolekcjonerów puszek z Lublina

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• remfire
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.03
      • 1334

Chętnie bym się nimi zaopiekował , ale odbiór osobisty w Warszawie.... trochę daleko :-(

Comment

• Shlangbaum
        • 2005.03
        • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
        Ja tak ostatnio na forum oddałem komuś ponad 40 puszek, w tym rarytasy Okocimia z 1991 roku to nawet dziękuje nie usłyszałem. Wystrzegaj się kolekcjonerów puszek z Lublina
        No i podziękował koniec końców. Cofam anatemę Piwo dla kolekcjonera z Lublina

Comment

• piecyk_gazowy
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2004.05
          • 124

Lepiej je sprzedaj i kup sobie za to 4 browarki przy ktorych milo spedzisz wieczor bo jak komos oddasz to ktos je sprzeda.
          !!!! Fuck you prototypy!!!!

Comment

• Shlangbaum
            • 2005.03
            • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piecyk_gazowy
            Lepiej je sprzedaj i kup sobie za to 4 browarki przy ktorych milo spedzisz wieczor bo jak komos oddasz to ktos je sprzeda.
            Spokojnie, nie wszystkie komosy są takie nieuczciwe

Comment

• piecyk_gazowy
              • 2004.05
              • 124

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
              Spokojnie, nie wszystkie komosy są takie nieuczciwe
              Ty Szlangbaum(polskiegą ksywe ceżko wymysleć)) niebadz taki cwany widze ze do rooboty nic niemasz tylko trzepiasz sie o mała literowke,czujesz sie przez to bardziej dowartosciowany

Comment

• Pogoniarz
                † 1971-2015 Piwosz w Raju
                • 2003.02
                • 7971

Ty Szlangbaum(polskiegą ksywe ceżko wymysleć)) niebadz taki cwany widze ze do rooboty nic niemasz tylko trzepiasz sie o mała literowke,czujesz sie przez to bardziej dowartosciowany
                Było tyle spokoju...

Prawie jak Piwo
                SZCZECIN

Comment

• piecyk_gazowy
                  • 2004.05
                  • 124

Ja jestem spokiny nikogo bez powodu sie nieczepiam proponuje dla rozluznienia napic sie jakiegos mocnego piwka.

PEACE

Comment

• Shlangbaum
                    • 2005.03
                    • 5828

Nie czepiam się, tylko sobie najzwyczajniej w świecie jaja w trybie FCJP robię jeżeli się czujesz urażony to Cię nie przeproszę bo nie miałem zamiaru nikogo wcale urażać.
                    Podobnie mógłbym zadać pytanie, czy Ty podpisując sie hasłem:
                    !!! Fuck you prototypy!!!!
                    czujesz się bardziej dowartosciowany i czy nie możesz sobie polskiego podpisu wymyślić? A robić mam co więc nie będe wątku kontynuował.

Comment

• piecyk_gazowy
                      • 2004.05
                      • 124

Spoko urazony sie nieczuje luz ogolnie a !!! Fuck you prototypy!!!! to haslo globalne dlatego jest po angielsku niektorzy ja penie nawet rozumieją

Temat zakonczony

Comment

• Cooper
                        🍼🍼
                        • 2002.11
                        • 6056

A w czasie gdy na forum rozgorzała ostra ciśnieniowka puszeczki zmieniły właściciela i tym samym temat został zakończony
                        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

Przetwarzanie...
                        X