etykiety

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

etykiety

witam, mam na zbyciu wiele etykliet zarówno z polskich browarów jak i z zagranicznych, do tego dochodzą wafle niemieckie..
    chętnie wymienię coś z nich na nową szklankę warki.
    zainteresowanych proszę o kontakt

Related Topics

Collapse

• Javox
    Kazimierz, Weźże Nową Multi Szklankę
    Javox
    New Zealand Wheat.
    Ekstrakt 13.5*, alko 5.5%.

Kolab Browaru Kazimierz z krakowskimi multitapami: Weźże Krafta, MultiQlti, Nowy Kraftowy, Szklanki.

Piana - na dłużej niepełna warstewka.
    Lacing - coś było.
    Gaz - średni.
    Barwa - zamglony, blady...
    2023-12-04, 20:54
  • etman
    Twoje etykiety
    etman
    A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
    2025-03-13, 19:59
  • pegie23
    Nowe etykiety Lecha
    pegie23
    Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
    2024-07-05, 22:34
  • Pancernik
    Nowa Wieś Legnicka, Nowa Wieś Legnicka 55B, Jaworzyński Browar Rzemieślniczy "Jauer"
    Pancernik
    Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich ) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...
    2024-06-03, 12:48
  • Latarnik
    Etykiety z piw puszkowych
    Latarnik
    Czy ktoś zbiera etykiety z piw puszkowych?
    Zauważyłem ostatnio, ze wiele miejscowych piw ma etykiety, które dość łatwo się odklejają.
    Można je obejrzeć tu:

https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

A ze nie jestem z nimi związany...
    2023-05-22, 00:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...