Chętnie przyjmę podstawki z budynkami lub innymi elementami architektonicznymi. W zamian inne wafle, etykiety, kapsle, w razie większych ilości możliwość negocjacji wymiany na inne kolektybilia.
Podstawki z architekturą
Collapse
X
-
A mogą być takie w stylu: Zamek gdzieś w tle lub architektura umieszczona w logo browaru ?Last edited by Shlangbaum; 2005-07-14, 13:31.
-
-
W drugiej dobie zbierania wafli z motywem architektonicznym, bilans przedstawia się następująco:
42 podstawki z motywem architektonicznym (w tym 2 z 1975 roku)
13 podstawek z dyskusyjnym motywem (do skonsultowania u konkurencji)
Chyba nieźle jak na kilkadziesiąt godzin kolekcjonowania...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Jest ładna seria architektonicznych podstawek Kaltenberga robionych swego czasu przez Browary Łódzkie.
Chyba mam jeszcze duplikaty niektórych. Jesli znajdę to zasilą Cyborgową kolekcję...Dziku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyDobrze chociaż, ze moja konkurencja jest ładna i sympatyczna
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuChyba mam jeszcze duplikaty niektórych. Jesli znajdę to zasilą Cyborgową kolekcję...Last edited by cyborg_marcel; 2005-08-02, 11:46.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPytanie do Konkurencji: czy stół bądź ladę barową można zaliczyć do motywów architektonicznych?
Ps. Stan aktualny = 71 wafli (w tym kilka z dyskusyjnym motywem).
Ja oprócz oczywistych budynków, zaliczam też schody czy okna. Poszukaj, może koło stołu jest coś takiego.
Ale same stoły odrzucam - jeśli chcesz otworzyć kolekcję ze stołami, mam coś dla Ciebie
Comment
-
-
Architekturopodstawkowiczów zapraszam do zobaczenia najnowszej aktualizacji mojej strony
Last edited by ergie; 2005-08-07, 20:14.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
Comment