Poszukuje kufli litrowych

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mamut82
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.07
    • 3

Poszukuje kufli litrowych

Witam
    Kolekcjonuje kufle litrowe
    chetnie zakupiłbym jakieś ciekawe okazy
    Pozdrawiam wszystkich
  • adan9
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.07
    • 4

Witam
    mam jeden litrowy na zbyciu PAULANER MUNCHEN jezeli jest zainteresowany daj znać na adan9@tlen.pl

pozdrawiam adam

Comment

Related Topics

Collapse

• otvirak
      prośba o identyfikację kufli
      otvirak
      Witajcie!
      mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
      ...
      2024-08-05, 19:59
    • Iwka95
      Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1
      Iwka95
      Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
      Z góry dziękuję !!...
      2023-09-03, 23:15
    • sam84
      Kolekcja 546 szklanek i kufli po napojach i piwach
      sam84
      Dzień dobry.

Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....
      2023-01-13, 18:14
    • pebejot
      Krzywaczka 948, Browar Alteria
      pebejot
      Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
      Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
      Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
      Dookoła jest...
      2024-10-13, 22:31
    • bastion
      Ukraina, Brovary, Kijivska 316, Brovar Hof.
      bastion
      W centralnej części miasta Brovary ( tak ogólnie, bo gdzie tam jest stricte centrum, tego nie mogłem namierzyć.) od 2008 roku działa browar restauracyjny Hof. Mieści się w części centrum handlowego - Terminal. Zajmuje parter, który we wschodnich realiach zwany jest pierwszym piętrem. Wystrój...
      2023-04-28, 20:31
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...