browarek

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Metal
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.07
    • 1

browarek

Posiadam niedostępne na rynku polskim piwa niemieckie na sprzedaż oraz na wymianę.
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

Jakieś oreintacyjne nazwy Browarów, bądź regionów? Rodzaj piwa?
    Ostatnia zmiana dokonana przez cyborg_marcel; 2005-07-25, 22:43.
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Grenada, L'anse Aux Epines, West Indies Beer Company
      pebejot
      Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
      Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
      Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
      2023-04-19, 10:27
    • dadek
      Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
      dadek
      Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
      Start
      2024-10-15
      Koniec
      2024-10-15
      2024-10-16, 02:03
    • bastion
      Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
      bastion
      Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
      Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
      2022-02-01, 22:22
    • darekd
      Hartleb, Landbier
      darekd
      Browarek z Maroldsweisach w Dolnej Frankonii w Bawarii.

Landbier to nie jest jakiś konkretny rodzaj piwa, tylko bardziej miejscowe, typowe piwo. A że to chyba jedyne ich piwo, no landbier nie powinien dziwić Jest to niefiltrowany Keller o parametrach 13% ekstr., 5,8% alk.
      ...
      2022-01-27, 21:50
    • dadek
      Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
      dadek
      30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
      Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
      2024-05-23, 23:56
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...