Tak się przyglądałem (przy okazji sortowania podstawek) znajdującym się w moim posiadaniu etykietom i postanowiłem - zbieram również etykiety z motywami architektonicznymi. Gdyby komuś akurat na nich zbywało, proszę o kontakt.
Etykiety z architekturą
Collapse
X
-
No to Arcy, od jakiegoś miesiąca ja mam podobne, chociaż zawężone (tylko motyw zamkowy), zainteresowania.
Jak Cię interesuje to na zbyciu mam trzy z Bonera z motywem wieży zamkowej w Ogrodzieńcu, Brackie z Cieszyna z tzw. Wieżą Piastowską oraz oczywiście niepasteryzowany Ciechanów z zamkiem.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą -
A Zamkowe z Namysłowa (poprzedni wzór)?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyA Zamkowe z Namysłowa (poprzedni wzór)?Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
No tak i muszę kopertę na kolejny motyw przygotować"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoNa nowych szatach Staropramena pojawił się w tle widok Malej Strany z m.in. Hradczanami i mostem Karola.
Natomiast pomysł na etykiety architektoniczne ciekawy. Też muszę o czymś takim pomyśleć Przejrzę swoje zbiory i jak coś znajdę zbędnego, to dam znać.Comment
Comment