Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Etykiety z architekturą
Collapse
X
-
A ja się wczoraj obłowiłam (grunt to zbieracze ręczników z nadmariem wafli ) - poza waflem Dom Kolsch i z Groninger Privat Brauerei, dostałam jeszcze podstawkę Berliner Pilsnera z całą masą motywów architektonicznych - zliczyć ciężko, nawet budynek operetki jest! (rok 2002)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA ja się wczoraj obłowiłam (grunt to zbieracze ręczników z nadmariem wafli ) - poza waflem Dom Kolsch i z Groninger Privat Brauerei, dostałam jeszcze podstawkę Berliner Pilsnera z całą masą motywów architektonicznych - zliczyć ciężko, nawet budynek operetki jest! (rok 2002)Last edited by Pogoniarz; 2005-08-01, 08:17.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA ja się wczoraj obłowiłam (grunt to zbieracze ręczników z nadmariem wafli ) - poza waflem Dom Kolsch i z Groninger Privat Brauerei, dostałam jeszcze podstawkę Berliner Pilsnera z całą masą motywów architektonicznych - zliczyć ciężko, nawet budynek operetki jest! (rok 2002)Comment
-
Ach, kurka wodna! Ale kilka etykiet też zdobyłam A przynajmniej zainteresowani już też będą wiedziećCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTylko nie mów, że etykiety architektoniczne też chcesz zbieraćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelZawsze w ostateczności mogę się powymieniać z uprzejmymi kolekcjonerami...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Rozumiem, że jednak interesują Cię moje zdobycze Chyba muszę się skanera dorobić.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment