podstawki tyskie woodstock

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • misiekczl
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.03
    • 56

podstawki tyskie woodstock

posiadan podstawki woodstockowe wydane przez tyskie . mozliwosc zakupu wysylkowego lub na jakiejs gieldzie
  • Twilight_Alehouse
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.06
    • 6310

Na Allegro po 1 zł lub 1,50 zł Interesu na tym nie zrobisz...

Comment

• misiekczl
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2005.03
      • 56

wiem ale moze ktos sie chce powymieniac?? jak by je chcial naprawde sprzedawac nie odezwalbym sie na browarze.... pozdrowionka i dzieki za cene

Comment

• Cooper
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2002.11
        • 6056

Niestety ale przewaznie cena jest adekwatna do ilosci i zainteresowania tymze gadzetem. Jako mieszkaniec Czluchowa mysle ze lepszy biznes wymienny zrobilbys na podstawkach z gield czluchowskich , o PW podstawkach z browaru czluchowskiego oczywiscie nie wspominajac.
        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• misiekczl
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2005.03
          • 56

a co jestes zainteresowany podstawkami z gieldy... ja rzucam tylko propozycje nikt nie musi na nia przystac.. ja wole jak mi cos do zbioru dochodzi a wszyscy co mnie znaja wiedza ze sprzedaje na poczadku gieldy by mi sie zwrucily koszta... nie kazdy jest kolekcjonerem dla kasy.... inni lubia piwo i to co z nim sie wiaze wiec jesli jestes seniorem na browarze to tak sie zachowuj....

Comment

• Bogdas
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2004.08
            • 11

[ wiec jesli jestes seniorem na browarze to tak sie zachowuj....[/QUOTE]
            Czy aby się nie zagalopowałeś z tą manią wyższości

Comment

• misiekczl
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2005.03
              • 56

czlowieku czy ty czytac potrafisz... ja jestem juniorem, tak jak ty i wlasnie opierdzielalem jednego doropkiewicza...!!! ktoremu wydaje sie ze ja robie to dla kasy bynajmniej tak wywnioskowalem z jego wypowiedzi....

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23929

niechaj kolega Misiekczl uda się na piwo ochłonąć i nie nadinterpretuje agresywnie czyichś wypowiedzi. Zalecam też używanie opcji "Sprawdź przed wysłaniem" aby poprawić słowotok na uporządkowany ciąg słów i znaków interpunkcyjnych tak aby Twój przekaz był czytelny i zrozumiały. dziekuję.
                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• misiekczl
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2005.03
                  • 56

sorki chyba sie dostosuje i skocze na kozlaka, ale ma dosyc jakis bezsensownych uwag. jeden przyczepia sie ze powinienem czyms chandlowac czego ja nie mam (jeden komplet w zbiorze), a drugi nie umie czytac czyis wypowiedzi...

Comment

• misiekczl
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2005.03
                    • 56

czy przeprosiny przyjete??

Comment

• Krzych15
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2002.10
                      • 596

Nowy to ma ciężkie życie...........
                      krzych
                      Dzień bez piwa to stracony dzień.

Comment

• Shlangbaum
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        • 2005.03
                        • 5828

Ja się mogę wymienić na te podstawki. Tylko powiedz, który to wzór według katalogu browar.biz i powiedz czego poszukujesz (najlepiej według tego samego katalogu).

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• kalifat
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.10
                          • 1168

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiekczl
                          a co jestes zainteresowany podstawkami z gieldy... ja rzucam tylko propozycje nikt nie musi na nia przystac.. ja wole jak mi cos do zbioru dochodzi a wszyscy co mnie znaja wiedza ze sprzedaje na poczadku gieldy by mi sie zwrucily koszta... nie kazdy jest kolekcjonerem dla kasy.... inni lubia piwo i to co z nim sie wiaze wiec jesli jestes seniorem na browarze to tak sie zachowuj....
                          Panie MisiekCzl
                          Chyba rzeczywiście miałeś kiepski dzień we środę.

Po pierwsze, jestem przekonany, że Cooper pisał do Ciebie w dobrej wierze. Wyjasnił Ci dlaczego za taką podstawkę możesz uzyskać tak niską cenę. Zauważ, że sam zacząłeś wątek '...mozliwosc zakupu wysylkowego lub na jakiejs gieldzie', więc nie naskakuj na kogoś, kto chce Ci pomóc.
                          Każdy był kiedyś Juniorem na tym forum, więc status użytkownika forum raczej nie ma wpływu na to jak ze sobą gadamy. Nie wychodź z założenia, że każdy kto napisał tu więcej niż Ty chce Ci dokopać.

Po drugie, nie bardzo rozumiem stwierdzenie 'kolekcjoner dla kasy'.
                          Ja jestem kolekcjonerem ponieważ mnie to fascynuje. To, że jest tyle giełd birofiliów, tyle aukcji internetowych nie oznacza, że większość osób chce na tym zarobić.
                          Zauważ, że często ludzie pozbywają się części swoich kolekcji (z różnych powodów: mało miejsca na kolekcję; ograniczenie zbioru wg konkretnego klucza - kraj, kontynent, browar), czasem mają po kilka egzemplarzy, czasem na giełdach kwitnie zwykła wymiana oraz ...
                          - chyba najważniejsze -
                          ... często brakuje środków finansowych na jakieś inne RARYTASY do kolekcji.
                          Może kilka osób sprzedających na Allegro posądziłbym o chęci zysku na birofiliach, bo często widuję, że wystawiają (DOŚĆ DROGO) rzeczy, które na 95% dostali za darmo z browarów. Nie mówię, że to coś zdrożnego, bo ja też dzięki takim przesyłkom powiększyłem znacznie swoją kolekcję (również poprzez wymianę tych darmówek). Może bym posądził o zwykły handel birofilami, ale nie znam ich osobiście, więc nie wiem czy są to Twoi 'kolekcjonerzy dla kasy'

I ostatnie, może warto abyś zainwestował w słownik ortograficzny, bo trudno czytać tekst z błędami i pisany bez ładu i składu.

ps. też nie mam takich podstawek, ale obecnie nie mam wiele do zaoferowania jeśli chodzi o polskie birofilia (zagramaniczne by się znalazły)
                          bla bla bla

Comment

• misiekczl
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2005.03
                            • 56

ok przeprosilem chyba to byl najgorszy dzien w tym miesiacu (nie dostalem cie na studia) podstawki woodstok wlasnie mis ei skonczyly ale moze uda sie cos zalatwic nic nie obiecuje. a co do moich bledow to przepraszam za brak skladu za bledy. pokolenie czarnobyla ma wady

Comment

• misiekczl
                              Kapral Kuflowy Chlupacz
                              • 2005.03
                              • 56

wybacz jako poczatkujacy nie wiem o wielu funkcjach bizu. po drugie dzis odebralem maila i po podstawkach juz powymieniane ( no prawie tylko ludziska musza zdecydowac co mi zaoferuja ale maja zarezerwowane je. jesli sie ktos wycofa dam znac )

Comment

Przetwarzanie...
                              X