Ile tych szklanek i Kufli mam przytachac-Czy ciebie interesuje cos konktetnego czy liczy sie tylko Szklanka -a moze po 6 dla Kompletu.
Ciezko sie na takie Posty odpowiada jak ludzie nie maja nic sprecyzowane o co im chodzi-Jestem czesto w Nysie i nie ma dla mnie problemöw zabrania 200 takich samych szklanek jak tylko sobie kolega Zyczy
Moja kolekcja liczy łącznie ponad 200 sztuk (kufle,szklanki,pokale). Najbardziej intersują mnie kufle zagraniczne i polskie. Na razie niestety nie mam fotek moich zbiorów, ale w najbliszym czasie zamierzam to zmienić. Więc trudno mi napisać co dokładnie posiadam;(. A z jakich marek piwa mogę się spodziewać kufli, szklanek?? i na jakiej zasadzie nastąpiła by wymiana bo ja jak na razie na wymianę mam bardzo nie wiele jeszcze rzeczy.Czekam na odp.
Profil nie jest obowiązkowy, kto chce to wypełnia, kto nie chce/nie wie - nie wypełnia, czy każdy "nowy" musi być zasypywany tekstami "wypełnij profil"?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment