mam do sprzedania extra ksiege piw swiata.KSIĘGA LICZY 274 STRON .TWARDA OKLADKA MALUTKO UŻYWANA.JEST DUŻO ZDJĘĆ RÓZNYCH GATUNKÓW PIW ŚWIATA.CIEKAWE OPISY BROWARÓW I ICH PIW.CHCECIE WIEDZIEĆ WIĘCEJ PICZCIE NA MAILA lub gg 2662111 r.wos@poczta.fm
wielka ksiega piw swiata
Collapse
X
-
Drogi Rwosie - opisując oferowany przedmiot proszę nie traktuj BrowarBizu jak Allegro tudzież jak serwis z darmowymi ogłoszeniami gdzie wypisuje się "ultra-sprzedażowo-frajerowo" - poudzielaj się w serwisie, poznaj tutejsze zwyczaje a później oferuj na sprzedaż różne różności. Dziękuję- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
haaaaa
Jako udzielający się, w myśl tego co napisał ART mogę coś zaoferować na sprzedaż:
Super stalowa konstrukcja, bardzo stara, z jej szczytu można podziwiać piekno całego miasta. Niedrogo. CHCECIE WIEDZIEĆ WIĘCEJ PICZCIE NA MAILA eifel@tower.frLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
Comment