A z jakich browarów chciałbyś te podstawki??
bo mam kilka
-tyskie 5 (1 korkowa)
-lech 2
-redd's 1
-pilsner urquel 1 (korkowa)
-dog in the fog 2
-strong 1
hmmmm, wydaje mi się, że browar jest dla ludzi pełnoletnich a kolega czebrys ma AŻ 12 lat....a widać że jak na kolekcjonera z wieloletnim stażem może się pochwilić samymi rarytasami. Przecież tych wafli, które oferuje nie można nigdzie zdobyć a jeśli jednak komuś się uda no na pewno nie za małe pieniadze hehehehehe...sorry za złośliwość zdrowie pełnoletnij kolekcjonerów
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Cześć,
mam na zbyciu sporo birofiliów. Są to:
- podstawki polskie oraz zagraniczne
- stare polskie etykiety (od lat 60. aż do końca XX wieku)
- kraftowe etykiety (w dużej mierze odklejane z butelek i puszek)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wymienić...
Mam trochę podstawek, które chętnie wymienię na taką samą ilość polskich etykiet z okresu po 2000 roku. W zestawie jest 26 podstawek polskich i 41 zagranicznych. Podstawki polskie i obce mogą być od siebie oddzielone.
W załączeniu 2 fotki....
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment