Mam na zbyciu korki z Tych

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

Mam na zbyciu korki z Tych

Mam dwa komplety korkowych podkładek z Tych. Konkretnie tego Pilsnera: http://browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=16870
    W skład kompletu wchodzi 6 korków i metalowe pudełeczko na nie. W zamian wezmę jakiś korek za każde z dwóch pudełeczek, które mam na wymianę.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !
  • tyskikufel
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.04
    • 772

cześć czy masz jeszcze te korki z pilsnera na zamiane a przy okazji czemu nie byłeś na giełdzie w tychach czy masz może podstawki ze starego bowaru w krakowie bo miałeś mi złatwić pozdrawiam

Comment

• Shlangbaum
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2005.03
      • 5828

Wszystko mam Zapraszam na PW z propozycjami

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

Related Topics

Collapse

• P1910
        Porcelanki WH SS - identyfikacja
        P1910
        Cześć,

Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:

1. Czy takie porcelanki występowały...
        2024-12-26, 23:27
      • dadek
        Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
        dadek
        Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
        2022-04-08, 01:05
      • Marcin_M_T
        POSZUKUJĘ TYCH OTO KAPSLI
        Marcin_M_T
        Witam !
        Poszukuję tych oto kapsli ze zdjęć do uzupełnienia moich braków w kolekcji kapsli.Jeśli ktoś by chciał odsprzedać w rozsądnej cenie to bardzo proszę o kontakt na P.W W załączeniu zdjęcia . { zdjęcia pochodzą z internetu NIE SĄ MOJĄ WŁASNOŚCIĄ } Dziękuję za odpowiedź...
        2019-07-05, 20:41
      • bastion
        Ukraina, Kijów, Płoszczad Sołomianska 2b, Sołomianska Brovarnia.
        bastion
        Kiedy wejdzie się do lokalu koło południa, nieco zaskakuje tłumek nienagannie ubranych pań i panów ( o pozostałych 35 płciach nie wspominając) z zacięciem pałaszujących zawartości talerzy. To czas lunchu, gdzie pracownicy okolicznego Mordoru, posilają się przed kolejnymi godzinami wpatrywania...
        2020-01-07, 22:39
      • bastion
        Łotwa, Aluksne, Talavas Iela 5, Aluksnes Alus.
        bastion
        Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
        W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
        2024-11-26, 22:29
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...