Witam serdecznie!
dosyc niedawno wpadlem w posiadanie butelek, z ktorych czesc pisana jest jeszcze cyrylica.
Sa to butelki po winach, piwach, wodkach, spirytusach, octach, farbach (!), farmaceutykach.
iwekszosc z nich jest dmuchana.
Czesc posiada etykietki.
osoby zainteresowane proszone sa o wyslanie mi maila: hokky_nlp@wp.pl
i podanie ktore butelki ich interesuja: wszystkie, tylko piwo, tylko wino, tylko male apteczne.
Zdjecia oraz opis przesle w zalaczniku.
Kapsli niestety nie mam.
Pozdrawiam serdecznie Hokky hokky_nlp@wp.pl 505166018
ps. osobiscie nie zbieram takich rzeczy, antomiat wiem ze sa ludzie ktorzy torobia.
Nie ukrywam, ze chce je spieniezyc a nie zamienic albo oddac. jezeli nikt sie nie zglosi, zostana wyrzucaone do jakiegos miejskiego kontenera.
dosyc niedawno wpadlem w posiadanie butelek, z ktorych czesc pisana jest jeszcze cyrylica.
Sa to butelki po winach, piwach, wodkach, spirytusach, octach, farbach (!), farmaceutykach.
iwekszosc z nich jest dmuchana.
Czesc posiada etykietki.
osoby zainteresowane proszone sa o wyslanie mi maila: hokky_nlp@wp.pl
i podanie ktore butelki ich interesuja: wszystkie, tylko piwo, tylko wino, tylko male apteczne.
Zdjecia oraz opis przesle w zalaczniku.
Kapsli niestety nie mam.
Pozdrawiam serdecznie Hokky hokky_nlp@wp.pl 505166018
ps. osobiscie nie zbieram takich rzeczy, antomiat wiem ze sa ludzie ktorzy torobia.
Nie ukrywam, ze chce je spieniezyc a nie zamienic albo oddac. jezeli nikt sie nie zglosi, zostana wyrzucaone do jakiegos miejskiego kontenera.
Comment